HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νίκη και με τον Κεραυνό η Α.Ε.Καλαβρύτων και οδηγεί την κούρσα του Πρωταθλήματος (ΦΩΤΟ)

Άλλος ένας "τελικός" , εφτά στροφές πριν την ολοκλήρωση του συναρπαστικού Πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας για τα Καλάβρυτα, όπ...

Άλλος ένας "τελικός" , εφτά στροφές πριν την ολοκλήρωση του συναρπαστικού Πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας για τα Καλάβρυτα, όπου επικράτησαν με 2-0 του Κεραυνού 2016.
Οι παίκτες των Καλαβρύτων, αγχωμένοι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν την απόλυτη υπεροχή αλλά δεν την μετέφραζαν σε ουσία, με πολλές λάθος μεταβιβάσεις και άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Τα πράγματα βελτιώθηκαν αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο, με τα Καλάβρυτα να παίζουν ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια αξιόμαχη και καλοδουλεμένη ομάδα του Κεραυνού, φτάνοντας έτσι στο τελικό 2-0.
Το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό αν στο 3ο μόλις λεπτό ο Γιαννόπουλος, που βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν αστοχούσε. όσο περνούσε η ώρα και χανόντουσαν ευκαιρίες, το άγχος θόλωνε τις προσπάθειες των παικτών. Από το 60΄και μετά όμως η ομάδα συνήλθε, πιέζοντας και δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Στο 71΄ήρθε το γκολ που ξεκλείδωσε το παιχνίδι με Ντάλλα, που είχε προωθηθεί, να μην αστοχεί μέσα από την περιοχή. Από κεί και πέρα, μαζί με γεγονός οτι ο Κεραυνός έμεινε με 10 παίκτες λόγω  αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Σίψα, το παιχνίδι δεν γινόταν να το χάσει η Α.Ε.Κ, διπλασιάζοντας τα τέρματα της στο 78΄με τον Αναγνωστόπουλο και να χάνει σωρεία ευκαιριών.
Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν:
Παπαδημητρόπουλος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόπουλος, Ντάλλας, Παπαβραμόπουλος (58΄Παναγιωτόπουλος), Μενύχτας, Κουτρουμάνης (51΄Γκεράρντ), Καλαμαράς Δημ., Γιαννόπουλος (71΄Αναγνωστόπουλος), Ντιούφ, Σταύρακας (51΄Ασπρούκος) 

Στο τέλος του αγώνα παίκτες. προπονητές και διοίκηση επιφύλαξαν έκπληξη με τούρτα στο Γιώργο Αναγνωστόπουλο που έχει τα γενέθλιά του

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.