HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προκαταρκτική έρευνα Εισαγγελέα για καταγγελία προς τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο

Τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας με αφορμή καταγγελία που αναφέρει, οτι το Καλλιμανοπούλειο γηροκομείο των Καλαβρύτων μετά α...

Τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας με αφορμή καταγγελία που αναφέρει, οτι το Καλλιμανοπούλειο γηροκομείο των Καλαβρύτων μετά από παρέμβαση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου δεν δέχθηκε υπερήλικα επειδή ήταν ομοφυλόφιλος, παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένια Δημητρίου.  
Να σημειώσουμε οτι ο τρόφιμος παραμένει κανονικά στο ίδρυμα και δεν έχει εκδιωχθεί. Παρ όλα αυτά, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρήγγειλε στον εισαγγελέα Καλαβρύτων να διενεργήσει ποινική προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί εάν πράγματι αποβλήθηκε από τη μονάδα φροντίδας ο εν λόγω ηλικιωμένος, ενώ, παράλληλα, παρήγγειλε να διερευνηθεί εάν ενδεχομένως έχει διαπραχθεί αδίκημα που τιμωρείται από τον αντιρατσιστικό νόμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.