HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λαμπρή εκδήλωση των Σοποτινών στην Αθήνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα έγινε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο HLEKTRA  PALACE η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας...

Σε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα έγινε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο HLEKTRA  PALACE η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου Σοποτινών.
 Ο Πρόεδρος Σούλης Σοφιανόπουλος, αφού καλωσόρισε θερμά τους προσκεκλημένους, ευχήθηκε για μια νέα, γεμάτη και δημιουργική χρονιά δίνοντας έμφαση στην συνεργασία την αλληλοβοήθεια και την συλλογικότητα προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και οι ανάγκες της περιοχής μας.

Η Γραμματέας Αρετή Πράγια με αναφορές στη χρονιά που πέρασε και κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της  διοίκησης επισήμανε πως το επίκεντρο όλων μας (Περιφέρειας, Δήμου, Ένωσης και Πολιτιστικών Συλλόγων) πρέπει να γίνει η προσέλκυση νεώτερων γενεών στην επαρχία, καθώς είναι ο μόνος δρόμος για την αναγέννηση τω χωριών μας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν δύο Σοποτινοί νέοι:
Στην κατηγορία – Νέοι και επιχειρηματικότητα - η οινολόγος  και ιδιοκτήτρια της εταιρείας OINOSPOROS,  Ευαγγελία Σωτηροπoύλου.
Στην κατηγορία – Αθλητισμός – ο  αθλητής Αλέξανδρος Καναρίου, για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο.

Το Δήμο Καλαβρύτων εκπροσώπησε η κ. Χρύσα Παπαδάτου. 
Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δήμος Βαρβιτσιώτης, η Πρόεδρος Σκοταναίων κ.Μαριάνθη Χρονοπούλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρυμοτών κ.Θανάσης Χριστοδουλόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αναστασοβιτών κ.Κωσταντίνος  Παρασκευόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δαφναίων κ. Τρύφωνας Κοροντζής, τον Σύλλογο Μανεσίου εκπροσώπησε ο κ. Θεόδωρος Κουτρουμάνης και τον Σύλλογο ο κ. Ιωάννης Παπαφιλλιόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.