HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κοντά στην Αίγλη της Παγκαλαβρυτινής!

Μικρή αποδείχθηκε η μεγάλη αίθουσα της Αίγλης Ζαππείου στην Αθήνα για την ετήσια εκδήλωση της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης με αφορμή της κοπ...

Μικρή αποδείχθηκε η μεγάλη αίθουσα της Αίγλης Ζαππείου στην Αθήνα για την ετήσια εκδήλωση της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης με αφορμή της κοπής της βασιλόπιτας.
Οι συμπατριώτες μας διασκέδασαν, χόρεψαν και απόλαυσαν την ξεχωριστή εκδήλωση με οικοδεσπότες τον Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής κ. Δήμο Βαρβιτσιώτη και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης 
Η εκπροσώπηση των Συλλόγων των χωριών απ΄ολη την επαρχία μας ήταν εντυπωσιακή.
Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι μουσικοί και οι χορευτές . Το συγκρότημα από Καλαβρυτινά παιδιά της Αθήνας, σπουδαστές του Μουσικού σχολείου Παλλήνης με παραδοσιακά όργανα, το συγκρότημα παραδοσιακών Κώστα Κοπανιτσάνου, το συγκρότημα πνευστών με μαέστρο τον κ. Μπαμπαράκο, ULALUM και φυσικά τα χορευτικά της Λυκούριας.
Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καρπέτας η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Μαράτου και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Καπράλος. Παραβρέθηκαν ακόμα, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κοντογιάννης, ο τ. Δήμαρχος και Βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος, ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Θεοχάρης, ο εκπρόσωπος του υποψηφίου Δημάρχου κ. Τσενέ κ. Παπαναστασίου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ. Τσενές, ο Στρατηγός κ. Παπαδημητρόπουλος, ο Επίτιμος Πρόεδρος της Π.Ε. κ. Κοσμάς, η Αντιδήμαχος κ. Πανουτσακοπούλου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασιλόπουλος,  η βοηθός Δημάρχου κ. Παπαδάτου, η εκπρόσωπος της Ν.Δ. και του υποψηφίου Περιφερειάρχης κ. Φαρμάκη. κ. Γιαννιά, ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ κ. Ρούπας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Μύλων και Υδροτριβών Πλανητέρου κ. Μητσόπουλος, πληθώρα Προέδρων Συλλόγων και Φορέων και πολλοί συμπατριώτες.
Η εκδήλωση με την παρουσία τριών υποψηφίων Δημάρχων και ενός εκπροσώπου, άνοιξε και επίσημα την προεκλογική περίοδο αφού όλοι τους πήραν το λόγο με αφορμή την παρουσία τόσο πολλών εκπροσώπων απ΄όλα τα χωριά και την... αίγλη της Παγκαλαβρυτινής και ουσιαστικά έκαναν ένα πρώτο, μίνι... ντιμπέιτ υποψηφίων (προσεχώς αναλυτικό ρεπορτάζ)      




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.