HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΙΡΑΙΩΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΙΡΑΙΩΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας, αποφάσισε και διοργανώνει 6ήμερη οδική εκδρομ...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΕΙΡΑΙΩΝ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας, αποφάσισε και διοργανώνει 6ήμερη οδική εκδρομή στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 1/5/19 με 6/5/19 ( Τετάρτη μετά το Πάσχα). Για το πρόγραμμα και άλλες λεπτομέρειες μπορείτε να τηλεφωνείτε  στην υπεύθυνη για την εκδρομή κ. Ντόρα Ζαφειροπούλου τηλ. 697 664 4525 ή την κ. Κωνσταντινίδη 697 702 4175. Συνοπτικά αναφέρουμε ότι θα είναι πρώτη διανυκτέρευση στην Ξάνθη 3 διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη και μία στην Θεσσαλονίκη σε ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων με πρωϊνό και δείπνο.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεναγήσεις με Τοπικό ξεναγό στην Κωνσταντινούπολη. ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΜΛΕ ΤΖΑΜΙ, ΤΟΠ ΚΑΠΙ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΕΡΝΑ, ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ, ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ, ΠΑΛΑΤΙ ΝΤΟΛΜΑ ΜΠΑΧΤΣΕ, ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ  ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ              ( ΧΑΛΚΗ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΟ).
Τιμή 300 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
Διαφορά μονόκλινου 100 ευρώ
Παιδιά 6 έως 12 ετών 50% έκπτωση
Παιδιά έως 6 ετών δωρεάν.
Συμμετοχές και προκαταβολές μέχρι 20 Φεβρουαρίου 2019.
                  Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος                                Η Γραμματέας
Δήμητρα Κωνσταντινίδη             Γιώτα Παυλοπούλου 
 (τηλ. 697 702 4175)                      (τηλ.  693 772 1951)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.