HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων - Τα θέματα

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την 1η του μηνός Μαρτίου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00,...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την 1η του μηνός Μαρτίου 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί υποβολής αιτήματος προς το Υπουργείο Εσωτερικών - μέσω της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου-, για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού, προς κάλυψη των νέων οργανικών θέσεων του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου, όπως τροποποιήθηκε, με την υπ’ αριθμ. 3/14-1-2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΦΕΚ….) για την ένταξη των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», σε οργανική μονάδα (Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού / Γραφείο Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»), του Δήμου μας και τη στελέχωση αυτής με μόνιμο προσωπικό.

2. Περί των εκδηλώσεων για τις αποκριές, καρναβάλια στα Καλάβρυτα, Κλειτορία, και την Δάφνη. Σχετικά και τα αιτήματα, των Συλλόγων, Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων, Εκπολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Κλειτορίας και Πολιτιστικού Συλλόγου Δαφναίων, αντίστοιχα.

3. Περί συνδιοργάνωσης εκδήλωσης για την ασφαλή οδήγηση και την ορθή οδική συμπεριφορά με τη Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΛΕΜΑΝ), τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019.

4. Περί έγκρισης της υπ’ αριθ. 1/2019 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) του ΝΠΔΔ του Δήμου του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος (Δ.Μ.Κ.Ο.) για την υποχρεωτική αναμόρφωση του προϋπολογισμού του ΔΜΚΟ οικ. έτους 2019.

5. Περί ονοματοδοσίας δημοτικής οδού στον οικισμό Βεσινέικα, τοπικής κοινότητας Πάου, του Δήμου Καλαβρύτων, στη μνήμη, πρόσφατα αποβιώσαντος μαθητή και κατοίκου του οικισμού.

6. Περί ονομασίας της αίθουσας εκδηλώσεων του Αμφιθεάτρου του Πολύκεντρου Πολιτιστικού Κέντρου Καλαβρύτων, σε αίθουσα Γιώργη Γιαννέλου.

7. Περί καταβολής της ετήσιας συνδρομής – εισφοράς, του Δήμου Καλαβρύτων, σε όλες τις αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρίες, στις οποίες συμμετέχει (Κ.Α. προϋπολογισμού 10-7518) 1) Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων Π.Ε. Αχαΐας 2) Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων 3) Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων για την Ανάπτυξη - (ΔΕΠΑΝ) 4) Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων 5) Δίκτυο Δήμων Εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων 6) Δίκτυο Πόλεων για Λίμνες 7) ΕΟΕΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ.

8. Περί ανανέωσης (παράτασης) της σύμβασης μίσθωσης του ακινήτου 5.100 τετραγωνικών μέτρων, που χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης και για άλλες πολλαπλές χρεώσεις, στην κοινότητα Κλειτορίας.

9. Περί του από 23-1-2019 εγγράφου αιτήματος του Συλλόγου Λιβαρτζινών Αθήνας «Η Αγ. Τριάδα», με θέμα Φωτισμός πλατείας Ι.Ν. Προδρόμου Λειβαρτζίου και περί της από 24/7/2018 αίτησης του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου Λιβαρτζινών Αθήνας, για σύνταξη μελέτης από το Δήμο, συμπληρωματικού ηλεκτροφωτισμού του χώρου, νότια του Ναού του Προδρόμου της Τ.Κ. Λιβαρτζίου, εκπόνησης μελέτης (κοστολογίου) της ΔΔΕΗΕ για τον ηλεκτροφωτισμό του όλου αυτού χώρου και καταβολής της αντίστοιχης δαπάνης από το Δήμο.

10. Περί του από 20-11-2018 αιτήματος των Διευθυντριών του Γυμνασίου και του Λυκείου Κλειτορίας, για την οικονομική ενίσχυση μαθητών, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής επίσκεψης στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

11. Περί συγκρότησης επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Ανακατασκευή τμήματος πλατείας Τ.Κ. Σκεπαστού».

12. Περί συγκρότησης επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Αποπεράτωση δικτύου Ύδρευσης Τ.Κ. Ρογών».

13. Περί συγκρότησης επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Τεχνικά έργα οριοθέτησης Χειμάρρου Μέλαινας Τ.Κ. Πλανητέρου».

14. Περί τοποθέτησης φωτιστικών σωμάτων και δημοτικού φωτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.