Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θανάσης Τεμπέλης: Οι Καλαβρυτινοί έχουν Γνώση, Μνήμη και Κρίση

σχόλιο του Αθανασίου Τεμπέλη Είναι τουλάχιστον υποκριτικό ο άνθρωπος που διοίκησε το Δήμο επί σειρά ετών μαζί με τους εξουσιολάγνους πε...

σχόλιο του Αθανασίου Τεμπέλη
Είναι τουλάχιστον υποκριτικό ο άνθρωπος που διοίκησε το Δήμο επί σειρά ετών μαζί με τους εξουσιολάγνους περιφερόμενους από Συνδυασμό σε Συνδυασμό Δημοτικούς Συμβούλους άλλοτε στη συμπολίτευση και άλλοτε στην αντιπολίτευση να μιλά για ανάπτυξη εξωστρέφεια, δημιουργία μόνιμων θέσεων εργασίας κ.α.
Ίσως ξεχνάει ότι έχει διατελέσει Δήμαρχος, Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, και μάλιστα την πιο σκληρή περίοδο των μνημονίων περικοπές μισθών και συντάξεων και εφάρμοσαν όλα τα δυσβάσταχτα μέτρα.
Σήμερα παρουσιάζεται ως νέος Σωτήρας εξαγνισμένος για να μας σώσει.
Οι Καλαβρυτινοί έχουν Γνώση, Μνήμη και Κρίση και θα δώσουν ηχηρή απάντηση,  ο τόπος θέλει ΑΠΑΛΛΑΓΗ από το καθεστώς που έχει επιβληθεί εδώ και 20 χρόνια σφιχταγκαλιασμένο με τα λογής λογής συμφέροντα που έχουν κολλήσει στις καρέκλες της εξουσίας αδιαφορώντας για την ερημοποίηση του Τόπου μας.
Αθανάσιος Τεμπέλης
Υποψήφιος του συνδυασμού Γ. Τσενέ
Τέως μέλος ΝΟΔΕ Αχαΐας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.