Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έφυγε από τη ζωή η Παναγιώτα συζ. Αριστείδη Μενεγάτου

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, η Παναγιώτα συζ. Αριστείδη Μενεγάτου ετών 70. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου στ...

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, η Παναγιώτα συζ. Αριστείδη Μενεγάτου ετών 70. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Παρασκευή 1 Μαρτίου στο Νεκροταφείο της Αναστάσεως Πειραιά στις 3:30
Η οικογένεια αντί στεφάνων επιθυμεί δωρεές στο Καλλιμανοπούλειο Καλαβρύτων.

Η Τυροκομική Οικογένεια Μενεγάτου
Το όνομα ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ μας παραπέμπει σε μια από τις πιο παλιές εταιρίες του κλάδου παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα, με παρουσία που ξεπερνά τα 100 χρόνια. Η εταιρία με τη σημερινή της μορφή και ονομασία ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε., ανήκει αποκλειστικά στην οικογένεια Αριστείδη Ι. Μενεγάτου και έχει ως δραστηριότητα την αγορά και επεξεργασία γάλακτος για την παραγωγή και εμπορία τυροκομικών προϊόντων και συγκεκριμένα βαρελίσιας ΦΕΤΑΣ ΠΟΠ και ΜΥΖΗΘΡΑΣ.
Η σχέση της οικογένειας Μενεγάτου με την τυροκομία έχει ιστορία τεσσάρων γενεών. Ο ιδρυτής της Ι.ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ & ΥΙΟΣ ΟΕ, Ιωάννης Π. Μενεγάτος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κεφαλλονιά, μέλος μιας οικογένειας τυροκόμων. Το 1950, εγκαταστάθηκε στα Καλάβρυτα Αχαΐας όπου και ίδρυσε το πρώτο του τυροκομείο. Με την πάροδο των χρόνων, σημειώθηκαν σημαντικές επενδύσεις σε εγκαταστάσεις και εξοπλισμό με αποτέλεσμα η εταιρία να αποτελεί σήμερα μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής τυροκομικών προϊόντων.
Η οικογένεια του Ιωάννη Μενεγάτου συνεχίζει από γενιά σε γενιά την παράδοση στην παραγωγή ποιοτικών τυροκομικών προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.