HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα πρώτα ονόματα της δημοτικής παράταξης Γεωργίου Τσενέ

Πλησιάζουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και τα επιτελεία των Δημοτικών παρατάξεων ετοιμάζουν τους συνδυασμούς που θα παρουσιάσ...

Πλησιάζουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου και τα επιτελεία των Δημοτικών παρατάξεων ετοιμάζουν τους συνδυασμούς που θα παρουσιάσουν.
Χθες η εφημερίδα "ΩΡΑ των ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ" δημοσίευσε τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού "Δήμος Ανοιχτός" επικεφαλής του οποίου είναι ο Γεώργιος Τσενές. Η σχετικά ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε έχε ως εξής:

Με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω επισήμως την υποψηφιότητα μου ως Δήμαρχου Καλαβρύτων. Αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώσω όλους τους δημότες, για τις προθέσεις τις δικές μου και των συνεργατών μου για ένα καλύτερο αύριο αυτού του τόπου, που τόσα χρόνια ταλαιπωρείται από ανθρώπους, που έκαναν τον Δήμο «Ιδιοκτησία τους και τους Δημότες φιλοξενούμενους». Ηγούμαι μίας ομάδας νέων και έμπειρων ανθρώπων οι οποίοι επιδεικνύουν κάθε ζήλο, και αγνή πρόθεση ώστε να βοηθήσουν στον επανασχεδιασμό του δήμου μας. Μέγα κίνητρο μας η άσβεστη αγάπη για τον τόπο μας και η πίστη και η πεποίθηση ότι μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να κάνουμε τα όνειρα όλων μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Σας καλώ όλους και όλες να συμμετάσχετε στην προσπάθεια αυτή. Είσαστε όλοι χρήσιμοι με τις ιδέες σας και την ενεργό συμμετοχή σας στο να γυρίσει σελίδα ο τόπος μας. Αυτοί που επί 20 και πλέον χρόνια είχαν τη διοίκηση του, ο νυν και ο τέως Δήμαρχος, τον οδήγησαν σε ερημοποίηση, γιατί ποτέ τους δεν κατάλαβαν ότι ο ΔΗΜΟΣ Καλαβρύτων αποτελείται από τις Δημοτικές ενότητες Αροανίας Κλειτορίας Καλαβρύτων και Παΐων και ότι η ανάπτυξη αλλά και η κατανομή των κονδυλίων θα πρέπει να γίνεται ισομερώς. Αφήνοντας πίσω λογικές και νοοτροπίες ξεπερασμένες, ζητώ να συνταχτείτε μαζί μας, και αξιοποιώντας ό,τι καλύτερο διαθέτει ο Δήμος μας σε ανθρώπινο δυναμικό, να προχωρήσουμε μπροστά και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για κάτι καλύτερο. Το αξίζει ο τόπος μας. Το αξίζουν όλοι οι δημότες του Μαρτυρικού και Ιστορικού Δήμου μας. Σας ανακοινώνω τους πρώτους συνεργάτες μου που απο κοινού έχουμε αναλάβει το σχεδιασμό και την οργάνωση αυτής της προσπάθειας. 
1) Σπύρος Α. Παπαναστασιού Δικηγόρος από Δάφνη (Εκπρόσωπος τύπου και επικοινωνίας) 
2) Γέωργιος Σ. Γεωργάκοπουλος, Γεωπόνος από Καλάβρυτα. Υπεύθυνος Σύνταξης προγράμματος (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Αειφόρος Ανάπτυξη, Δάση, Ναtura.) 
3) Μαρία Θ. Τσούση- Κυριαζοπούλου Λογίστρια από Λαγοβούνι Υπεύθυνη Σύνταξης προγράμματος (Οικονομικά-Πληροφορική, Νέες-Τεχνολογίες) 
4) Παναγιώτης Θ Μιλητσόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος από Πλανητέρο (Υπεύθυνος παρακολούθησης θεμάτων Δ.Σ.) 
5) Χρίστος Α. Σχοινάς από Κέρτεζη Τ. Αντιπρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Καλαβρύτων (Υπεύθυνος παρακολούθησης Έργων) 
6) Σωτηρούλα Ι Καζαζάκη- Νικολούδη Μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Λιβαρτζινών Αθήνας Σύνδεσμος του Συνδυασμού με Ομοσπονδίες και Συλλόγους των Απανταχού Καλαβρυτινών 
7) Μαρία Δ. Tάγαρη- Ζαφείρη από Καλαβρύτα Τ. Αν. Υπ. Υγείας και Πρόνοιας (Υπεύθυνη για θέματα υγείας και πρόνοιας) 
8) Ανδρέας Παπαγιαννόπουλος από Κούτελη (Συν. Ι.Δ.Τ. Υπεύθυνος Ετεροδημοτών Αθήνας) 
9) Ανδρέας Καΐφας από Πριόλιθο ασφαλιστικός σύμβουλος (Υπεύθυνος Ετεροδημοτών Πάτρας) 
10) Αθανάσιος Β. Τεμπέλης από Κλειτορία Υπαλ. Γεν. Νοσοκομείου Καλαβρύτων (Υπ. Οργάνωσης) Τηλ.: 6944226534 Μail: tsenesgeorgos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.