HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Ληστεία,οπλοκατοχή και ναρκωτικά στο Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών αγνώστων δραστών για ληστεία  Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστη...

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών αγνώστων δραστών για ληστεία 
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, σε προάστιο της Πάτρας, ενεργώντας από κοινού,  έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και με την απειλή άσκησης βίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ.
Διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση  του Τελωνειακού Κώδικα 
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 33 και 37 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα πακέτα λαθραίων τσιγάρων. 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε χωριό της Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. 

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή  
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης  Πατρών, ένας 40χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.