HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ

Στο απόλυτο ντέρμπι κορυφής μεταξύ των δυο κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας, τα Καλάβρυτα τα ταξιδεύουν στην Ακράτα την Κυριακή το μεσημέρ...

Στο απόλυτο ντέρμπι κορυφής μεταξύ των δυο κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας, τα Καλάβρυτα τα ταξιδεύουν στην Ακράτα την Κυριακή το μεσημέρι στις 3:30 θα αγωνιστούν απέναντι η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής για τον Γ΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.
Η προσέλευση των φιλάθλων τόσο των γηπεδούχων, όσο και των Καλαβρυτινών θα είναι πολύ μεγάλη για να απολαύσουν το μεγαλύτερο φετινό παιχνίδι της κατηγορίας.
Η Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συλλέξει 39 βαθμούς (12 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες) και τέρματα 42 υπέρ – 12 κατά (κορυφαία άμυνα) και εκτός έδρας έχουν 5 νίκες (Κεραυνός Σελιανιτίκων 2-0, Αετός Ρίου 3-0 α.α. Κεραυνός 2016 2-1, Αυτόνομη 0-4, Φλόγα Ροδιάς 0-2), 2 ισοπαλίες (Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων 0-0, Απόλλων Αιγίου 1-1) και 1 ήττα (Φλόγα Κάτω Καστριτσίου 2-3).
Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 37 βαθμούς (11 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες) και τέρματα 46 υπέρ (κορυφαία επίθεση) – 15 κατά και εντός έδρας έχουν 6 νίκες (Ολυμπιακός Ζαρ. 3-0, Φλόγα Κάτω Καστριτσίου 4-2, Αυτόνομη 5-1, Κεραυνός Σελιανιτίκων 3-0 α.α. Απόλλων Αιγίου 3-1, Κεραυνός 2016 7-0), 1 ισοπαλία (Δόξα Ελαιώνα 1-1) και 1 ήττα (Αστέρας Τέμενης 1-2).
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Παναγιώτης Καδδάς με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και Θεόφιλο Τραγούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.