HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: "Να πάνε σπίτια τους οι Αχαιοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ!

Με την απίστευτη παραίνεση να... σηκωθούν να φύγουν και να πάνε σπίτια τους (!), απαντά ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος στ...

Με την απίστευτη παραίνεση να... σηκωθούν να φύγουν και να πάνε σπίτια τους (!), απαντά ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος στη χτεσινή κοινή ανακοίνωση των αχαιών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Αναγνωστοπούλου, Ριζούλη και Σπαρτινού, όπου καταλογίζουν πολιτική ατολμία και ανικανότητα στον ίδιο για την επίλυση θεμάτων της Αιγιάλειας.
Ειδικότερα, ο δήμαρχος στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:
"Η κοινή ανακοίνωση των βουλευτών  του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας, καταδεικνύει τον πανικό και την ανυπαρξία τους. Δυστυχώς αν και εκλέχθηκαν να λύσουν προβλήματα στον τόπο, αυτοί μόνο πρόσθεσαν. Αν και έχουν κληθεί  πολλές φορές να πάρουν θέση σε μεγάλα προβλήματα, το κύριο μέλημα τους ήταν η ψηφοθηρία. Η απουσία τους καταμαρτυρά τον φόβο τους  προς τον λαό για τους χειρισμούς τους και τη στάση τους όχι μόνο στα τοπικά αλλά και στα μεγάλα εθνικά μας θέματα. Τέτοιους βουλευτές δεν τους χρειάζεται ο τόπος. Όσο για τον Άγιο Χαράλαμπο που επικαλούνται αν και είναι άθεοι, εύχομαι να τους δώσει φώτιση  για να σηκωθούν να φύγουν και να πάνε σπίτια τους. Έτσι και αλλιώς αόρατοι ήταν πάντα".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.