HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανοικτή επιστολή Θεοχάρη για το θέμα της "Στύγας"

Ανοικτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Καλαβρύτων, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων και τους Δημοτικούς Συμβούλους τ...

Ανοικτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Καλαβρύτων, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Καλαβρύτων, απέστειλε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΑΝΑΣΑ", Σπύρος Θεοχάρης με την οποία τους καλεί να συγκαλέσουν άμεσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  με μοναδικό θέμα:  «Εκτίμηση της κατάστασης και ανάληψη δεσμεύσεων για την αποκατάσταση της γραμμής της ΣΤΥΓΑΣ και την επαναφορά του Χιονοδρομικού σε πλήρη  λειτουργική κατάσταση πριν την έναρξη της σεζόν 2019-20120».

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής: 
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
Προς τον Δήμαρχο Καλαβρύτων
τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαβρύτων
τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Καλαβρύτων

Κύριοι,
Επειδή η αχρήστευση του αναβατήρα ΣΤΥΓΑ για το υπόλοιπο της φετινής χειμερινής περιόδου είναι από μόνο του ένα πολύ σοβαρό συμβάν, με μεγάλες επιπτώσεις στην οικονομία της περιοχής μας, που ήδη είναι ορατές !
Επειδή η ΣΤΥΓΑ είναι ο πιο πολύτιμος από τους αναβατήρες, η κορωνίδα του Χιονοδρομικού μας, ο αναβατήρας που δίνει το συγκριτικό πλεονέκτημα και  χωρίς  αυτή το ΧΚΚ  γίνεται μικρότερο κατά το 1/3 και «πέφτει κατηγορία»!
 Επειδή η απώλεια της ΣΤΥΓΑΣ θα έχει σημαντικό κόστος για το Χιονοδρομικό, για ολόκληρο τον τουριστικό κλάδο της περιοχής και το κέντρο  δε θα μπορέσει να αντέξει οικονομικά  την απουσία της  για δεύτερη σεζόν !
Πριν μεταξύ των χιονοδρόμων αρχίσει να παγιώνεται η εικόνα ενός χιονοδρομικού δεύτερης κατηγορίας με απρόβλεπτες αρνητικές συνέπειες για την μελλοντική οικονομική  βιωσιμότητα  ολόκληρου του τουριστικού κλάδου της περιοχής !
Σας καλούμε να συγκαλέσετε άμεσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  με μοναδικό θέμα :  «Εκτίμηση της κατάστασης και ανάληψη δεσμεύσεων για την αποκατάσταση της γραμμής της ΣΤΥΓΑΣ και την επαναφορά του Χιονοδρομικού σε πλήρη  λειτουργική κατάσταση πριν την έναρξη της σεζόν 2019-20120».

               ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.