Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: "Κοίταξε στα μάτια" το "ΠΑΤΡΑΙ" για το κύπελλο (ΦΩΤΟ)

Έφτασε ψηλά και στο κύπελλο η Α.Ε.Καλαβρύτων και σήμερα αντιμετώπισε τον ιστορικό σύλλογο Α.Π.Σ. Πάτραι που πρωταγωνιστεί στην Α΄κατηγορ...

Έφτασε ψηλά και στο κύπελλο η Α.Ε.Καλαβρύτων και σήμερα αντιμετώπισε τον ιστορικό σύλλογο Α.Π.Σ. Πάτραι που πρωταγωνιστεί στην Α΄κατηγορία. Με πολύ κρύο και χιονόπτωση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, οι δυο ομάδες έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Τα Καλάβρυτα με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους, έπαιξαν στα ίσια το Πάτραι αν και τους χωρίζει μια κατηγορία.
Η ομάδα της Πάτρας προηγήθηκε στο 18 με τον Παπαδόπουλο και διπλασίασε τα τέρματα του στο 31 με τον Δημητρακόπουλο. Τα Καλάβρυτα που είχαν ευκαιρίες μείωσαν στο 53 με φοβερό σουτ του Τσαβαλά και συνέχισαν να πιέζουν για την ισοφάριση, χάνοντας δυο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κουτρουμάνη και τον Σταύρακα. Στο 85 και ενώ πίεζαν δέχτηκαν σε μια αντεπίθεση το τρίτο τέρμα με τον Κατσαρό.
Αυτό που έμεινε από τον σημερινό αγώνα είναι οτι τα Καλάβρυτα μπορούν να κοντράρουν ακόμα και ομάδες της Α΄κατηγορίας.


Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν: Λέσης, Παναγιωτόπουλος, Παπαδόπουλος (65 Διον. Καλαμαράς), Ντιούφ, Παπαβραμόπουλος, Μενύχτας (83΄Γιαννόπουλος), Κουτρουμάνης, Γκεράρντ (63' Σταύρακας), Αναγνωστόπουλος, Δημ. Καλαμαράς, Τσαβαλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.