HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δελτίο Καιρού 9/2/2019

Ασθενείς τοπικές βροχές προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ στα νοτιοανατολικά και το Ιόνιο υπάρχει πιθανότητα μεμο...

Ασθενείς τοπικές βροχές προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ στα νοτιοανατολικά και το Ιόνιο υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων.
Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Παγετός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Στην Αττική η πρόγνωση του καιρού περιλαμβάνει λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα βόρεια, μέχρι το απόγευμα. Η θερμοκρασία από 4 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλονίκη, πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Η θερμοκρασία από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.