HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διαβάστε για τα Καλάβρυτα στο ειδικό 4σέλιδο ένθετο της εφημερίδας "Πελοπόννησος"

Διαβάστε σήμερα Παρασκευή 15η Φεβρουαρίου 2019, με την "Πελοποννησιακή 'Λαύρα", το ειδικό 4σέλιδο ένθετο της εφημερίδας &q...

Διαβάστε σήμερα Παρασκευή 15η Φεβρουαρίου 2019, με την "Πελοποννησιακή 'Λαύρα",
το ειδικό 4σέλιδο ένθετο της εφημερίδας "Πελοπόννησος"
Ρεπορτάζ: Αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου των Καλαβρύτων δεν έχουν πάρει μέχρι στιγμής θέση στο κρίσιμο -εκλογικό- δίλημμα που θέτουν οι Γ. Λαζουράς και Αθ. Παπαδόπουλος, οι δύο ισχυροί ανταγωνιστικοί πόλοι αυτής της αυτοδιοικητικής μάχης
Διαβάστε ακόμη σήμερα σε τίτλους:
@ Μια συνεργασία με προοπτική μεταξύ ΓΕΩΤΕΕ και Φορέα Διαχείρισης Χελμού - Βοραϊκού
@ Πήραν γεύση από τυροκομείο μεταφέροντας το σχολείο στον Συνεταιρισμό
@ Ασκηση ετοιμότητας στο τελευταίο Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας
@ Μεγάλη λιτανεία για τον Αγ. Χαράλαμπο στην Δάφνη

αλλά και πιο αναλυτικά…
@ Ελάχιστα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, από πολλές μάλιστα πτέρυγες, λαμβάνουν θέση στην βασική αντιπαράθεση μεταξύ Γιώργου Λαζουρά και Θανάση Παπαδόπουλου. Αποφεύγουν επίσης να δηλώσουν ποιός από τους συνδυασμούς που μετέχουν ή έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το Δήμο, τους καλύπτει, ή όχι.
Το δίλημμα μεταξύ νυν και πρώην Δημάρχου, έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθώς αυτή την περίοδο προέχει η... μελέτη του "Κλεισθένη".
Τα '"μαθηματικά" της απλής αναλογικής μπλοκάρουν τις προθέσεις καθώς, πριν την δημόσια εκδήλωση στήριξης στο ένα ή το άλλο πολιτικό πρόσωπο, προέχει να μελετηθεί στατιστικά και η πιθανότητα εκλογής.
Την ώρα όμως που στο παλιό "πολιτικό προσωπικό" το κλίμα παραμένει παγερό, τρεις μήνες μάλιστα πριν από τις Δημοτικές Εκλογές, νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή του με στόχο την ανατροπή...
@ Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους γεωτεχνικών, εκπροσώπων φορέων και πολιτών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, στο Επιμελητήριο Αχαϊας, η εκδήλωση παρουσίασης της συνεργασίας του Παραρτήματος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου, με το Φορέα Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού.
Το σχέδιο αφορά την ανάδειξη του φαραγγιού που έχει χαρακτηριστεί Παγκόσμιο Γεωπάρκο της UNESCO. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο γενικός γραμματέας του ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ Μενέλαος Γαρδικιώτης ενώ τιμήθηκαν η κτηνίατρος Αθηνά Τραχήλη και ο καθηγητήςς Ιωάννης Κουκούβελας.
@ Η Πολιτική Προστασία επικαιροποιεί το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τα Καλάβρυτα
@ Στον ΑΓΣ Καλαβρύτων βρέθηκαν πρόσφατα σε άσκηση βιωματικής εκπαίδευσης μαθητές του Σχολείου «Ευσέβιος Κηπουργός».
@ Με λαμπρότητα εορτάστηκε πρόσφατα στην Δημοτική Ενότητα της Δάφνης ο πολιούχος της, Αγιος Χαράλαμπος.
@ Ενωσαν δεσμά και έδωσαν όρκους ο πατρινός αντιεισαγγελέας Νίκος Νικολάου και η Καλαβρυτινή Μαρία Κυριαζή..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.