HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Κλοπές και ναρκωτικά στο Αστυνομικό δελτίο της Δευτέρας 4/2/19

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 21χρονος ...

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε από 24χρονη πελάτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, την  τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (65) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στα Σαγαιικα Αχαΐας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τρία κάνναβης. 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο άγνωστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων 
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ, ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες  μετέβησαν σε κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων στην Πάτρα και με την απειλή πιστολιού, απέσπασαν από υπάλληλο του καταστήματος το χρηματικό ποσό των (650) ευρώ. 

Σύλληψη ημεδαπού για αντίσταση, απείθεια, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ένας 16χρονος ημεδαπός, διότι οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό της μητέρας του,  δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης αστυνομικών, αναπτύσσοντας ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, με αποτέλεσμα τμήμα του φορτίου αυτού να πέσει στο οδόστρωμα με εμφανή κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος για τους λοιπούς χρήστες της οδού. 
Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων του δράστη, προέκυψε ότι δεν είχε προβεί σε έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και στερούταν αδείας ικανότητας οδηγήσεως. 

Εξιχνίαση δύο κλοπών
Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή σε βάρος ανήλικου ημεδαπού
Εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, δύο κλοπές που διαπράχθηκαν πριν από δύο εβδομάδες στη Ροδοδάφνη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 16χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. 
Ειδικότερα, ο δράστης την 16-1-2019 αφαίρεσε με τη μέθοδο της απασχόλησης από 56χρονο ημεδαπό, το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ, ενώ την 24-1-2019 με την ίδια μέθοδο αφαίρεσε από 44χρονη ημεδαπή το κινητό της τηλέφωνο. 

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε όχημα υπό την επήρεια μέθης, ενώ από τον έλεγχο των εγγράφων του, προέκυψε ότι στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.