Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πολύτεκνοι Καλαβρύτων: Θεώρηση βιβλιαρίων για το 2019

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Πολυτέκνων της Περιφέρειας Καλαβρύτων ανακοίνωσε ότι η θεώρηση των βιβλιάριων των πολυτέκνων, έχει ήδη ξεκ...

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Πολυτέκνων της Περιφέρειας Καλαβρύτων ανακοίνωσε ότι η θεώρηση των βιβλιάριων των πολυτέκνων, έχει ήδη ξεκινήσει από το τέλος Φεβρουαρίου. Όπως ενημερώνει, δεν πραγματοποιείται θεώρηση, με την προσκόμιση του ενός μόνο βιβλιαρίου γονέα, πόσο μάλλον η θεώρηση βιβλιαρίου τέκνου πολύτεκνης οικογένειας, αν δεν θεωρηθούν πρώτα τα βιβλιάρια των γονέων. Εάν υπάρχουν επίσης εκκρεμείς προηγούμενες οφειλές, υπάρχει δυνατότητα, μετά από συνεννόηση με τον ενδιαφερόμενο για διακανονισμό τους. 
Οι νέες εγγεγραμμένες πολύτεκνες οικογένειες εξυπηρετούνται μέσω των ΚΕΠ και από τα άτομα που εργάζονται στο πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι». 
«Να ευχαριστήσουμε από βάθους καρδιάς τους εργαζόμενους στα ΚΕΠ Κλειτορίας, Αροανίας και Καλαβρύτων καθώς και τα άτομα που είναι στο πρόγραμμα ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’ στην Κλειτορία για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν στο Σωματείο μας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.