HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κ14 ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Α.Ε.Κ.: ΕΠΑΙΞΑΝ - ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ - ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ

Με ανοιξιάτικο καιρό και στεγνό γήπεδο (μετά από πολλές εβδομάδες) η Κ14 των Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων, αντιμετώπισε σήμερα 3-2-19 την αν...

Με ανοιξιάτικο καιρό και στεγνό γήπεδο (μετά από πολλές εβδομάδες) η Κ14 των Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων, αντιμετώπισε σήμερα 3-2-19 την αντίστοιχη της Ακράτας.
Σ ένα ωραίο παιχνίδι με δύο κορίτσια στην σύνθεσή της η (Ιωάννα Βαρβιτσιώτη και Μίνα Καρδή), έκλεισε το ημίχρονο έχοντας δεχτεί ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο με εξίσου ωραίο παιχνίδι και απο τις δυο ομάδες τα Καλάβρυτα σημείωσαν ένα τέρμα με τον Φάμπιο Ταφάνι και δέχτηκαν άλλα δυο. Τελικό σκορ 1-3

Οι αρκετοί γονείς που βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, επιβράβευσαν τις προσπάθειες των παιδιών 
Αξίζει να αναφερθεί η ενέργεια της Διοίκησης να προσφέρει πριν τον αγώνα, τούρτα και αναψυκτικά για κέρασμα με αφορμή τα γενέθλια της Μίνας Κορδή.
Ποδοσφαιριστές, μέλη της διοίκησης και ο προπονητής της ομάδας Κωστής Βλάχος, ευχήθηκαν με τις καλύτερες ευχές της εορτάζουσα για υγεία και πρόοδο τόσο στο σχολειο, όσο και σε όλες τις δραστηριότητες της.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.