Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χιονοστιβάδα, κατέστρεψε πυλώνα του αναβατήρα «Στύγα» - ΦΩΤΟ

Κλειστό, για τις επόμενες ημέρες, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων Καταρριφθείσα Χιονοστιβάδα, κατέστρεψε πυλώνα, του αναβατήρα «Στύγα»...

Κλειστό, για τις επόμενες ημέρες, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων
Καταρριφθείσα Χιονοστιβάδα, κατέστρεψε πυλώνα, του αναβατήρα «Στύγα»

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Χιονοδρομμικού: 
Κατά την σημερινή(πρωινή), προβλεπόμενη, διαδικασία, κατάρριψης χιονοστιβάδων που δημιουργήθηκαν από τις συνεχείς, εκτεταμένες και ακραίες χιονοπτώσεις των τελευταίων ημερών, συνολικού ύψους 2,5 μέτρων, αποκολλήθηκαν τεράστιοι όγκοι χιονιού, σε μεγάλη έκταση, από την πλευρά της ‘Νεραιδόραχης’-‘ Στύγας’, οι οποίοι κατέστρεψαν ένα πυλώνα του αναβατήρα ‘Στύγα’ (τον υπ’ αριθμ. Νο 5), με συνέπεια, ο αναβατήρας αυτός, τουλάχιστον προσωρινά, να τεθεί, εκτός λειτουργίας.
Για λόγους ασφαλείας και προστασίας των εργαζομένων, των χιονοδρόμων και των επισκεπτών του Χιονοδρομικού μας Κέντρου και μέχρι να καταρριφθούν όλες οι χιονοστιβάδες, σε όλες τις πλευρές του βουνού, το Χιονοδρομικό μας Κέντρο, θα παραμείνει, κλειστό, για τις επόμενες ημέρες.
Η Διοίκηση του Χιονοδρομικού μας Κέντρου, ευχαριστεί το προσωπικό του Κέντρου, για τον άριστο επαγγελματισμό και την ετοιμότητα που επέδειξε, κατά την κατάρριψη της επικίνδυνης χιονοστιβάδας.
Για την επανέναρξη της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου, θα εκδοθεί, νεώτερη ανακοίνωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.