Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγικό τέλος για κυνηγό που έπεσε σε χαράδρα με το αυτοκίνητό του

Τον βρήκαν νεκρό οι φίλοι του και οι πυροσβέστες που τον έψαχναν. Ο άτυχος κυνηγός είχε πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο που έπεσε σε χαράδ...

Τον βρήκαν νεκρό οι φίλοι του και οι πυροσβέστες που τον έψαχναν. Ο άτυχος κυνηγός είχε πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο που έπεσε σε χαράδρα.
Το τραγικό συμβάν έγινε το πρωί της Κυριακής κοντά στη Φραγκίστα Ευρυτανίας,στη θέση Κορακοφωλιά, όπου είχε πάει για κυνήγι μια παρέα κυνηγών.
Κάποια στιγμή οι φίλοι του άρχισαν να τον αναζητούν γιατί δεν εμφανίστηκε στο σημείο που ήταν το ραντεβού τους.
Οι φίλοι του άρχισαν να τον αναζητούν και κάποια στιγμή διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο του άτυχου κυνηγού ήταν στο βάθος μιας χαράδρας, βάθους 80 περίπου μέτρων.
Αμέσως ενημέρωσαν ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Αστυνομία, ενώ και οι ίδιοι άρχισαν να κατεβαίνουν για να αναζητήσουν το φίλο τους.
Δυστυχώς όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα ο άτυχος άνδρας είχε πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο και ήταν νεκρός.
Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του κυνηγού, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι ηλικίας περίπου 50 ετών.
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.