HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ισοπαλία για τα Καλάβρυτα στο Αίγιο - Άφησε δυο βαθμούς παραμένει κορυφή (ΦΩΤΟ)

Τα Καλάβρυτα πέταξαν δύο βαθμούς και έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο της Ροδιάς στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Αιγίου. ...

Τα Καλάβρυτα πέταξαν δύο βαθμούς και έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο της Ροδιάς στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Αιγίου. Τα Καλάβρυτα παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά με... συγκάτοικο πλέον την ομάδα της Ακράτας και το Ρίο να ακολουθεί με ένα βαθμό πίσω στο συγκλονιστικό πρωτάθλημα της β κατηγορίας. 
Η ομάδα των Καλαβρύτων παρατάχθηκε με τους, Παπαδημητρόπουλο κάτω από τα δοκάρια, κεντρικούς αμυντικούς τους Ντάλλα, Παπαγεωργίου, δεξιά τον Τζόβολο, αριστερά τον Παναγιωτόπουλο, στο κέντρο Μενύχτα και Ντιούφ, στις πτέρυγες Ασπρούκο και Σταύρακα, επιτελικό μέσο τον Δημ. Καλαμαρά και στην κορυφή τον Γιαννόπουλο. 
Στα πρώτα 25΄τα Καλάβρυτα είχαν τον απόλυτο έλεγχο και μονοπωλούσαν το παιχνίδι. Σε αυτό το διάστημα χάθηκαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες με πιο κλασική μια κεφαλιά του Ασπρούκου με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει εξ επαφής.
Ο Απόλλωνας ισορρόπησε λίγο το παιχνίδι στο δεύτερο μισό του ημιχρόνου παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές κατάφερε να προηγηθεί. Συγκεκριμένα στο 40΄ο Παπαδημητρόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά δυνατό σουτ των αντιπάλων με την μπάλα όμως να επιστρέφει σε αντίπαλο παίκτη, ο οποίος με κεφαλιά σημείωσε το 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα Καλάβρυτα μπήκαν πολύ δυνατά και πίεσαν αρκετά για να ισοφαρίσουν.
Ήρθε όμως η φάση του 65΄ που σημάδεψε τον αγώνα. Κεφαλιά του Ντιουφ μέσα στην περιοχή, η μπάλα περνάει πεντακάθαρα τη γραμμή και μετά την έδιωξε ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, στην επαναφορά σουτ του Γιαννόπουλου, με αμυντικό να... εκτινάσσεται και με τα χέρια να διώχνει σε κόρνερ. Ο διαιτητής και επόπτης ούτε στη μία ούτε στην άλλη φάση είδαν τίποτα με τις διαμαρτυρίες να φτάνουν στο... κόκκινο. 
Η συνέχεια του παιχνιδιού ήταν ένας μονόλογος των Καλαβρύτων χωρίς όμως να μπορεί να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ. 
Αυτό ήρθε στο 89΄με ένα εκπληκτικό σουτ από πολύ πλάγια του Γκεράρντ, με την μπάλα να καρφώνετε στο δεξί παραθυράκι του Απόλλωνα. Στα 4' λεπτά που ακολούθησαν (κράτησε μόνο 3 λεπτά καθυστερήσεων αν και η γιατρός του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε ουκ ολίγες φορές) τα Καλάβρυτα πίεσαν πολύ χωρίς όμως να σημειώσουν το νικηφόρο τέρμα.

Τόσο ο Διαιτητής κ. Γιώργος Αθανασόπουλος, όσο και οι βοηθοί, ήταν κάκιστοι, όχι μόνο για το διπλό εξόφθαλμο "λαθος" που έκαναν στο 65' εις βάρος των Καλαβρύτων, αλλά και από την συνολική τους εμφάνιση και αποφάσεις.
Σύνθεση για τα Καλάβρυτα:
Παπαδημητρόπουλος, Τζόβολος (65΄Παπδόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Ντάλλας, Παπαγεωργίου, Μενύχτας, Ασπρούκος, Ντιούφ, Γιαννόπουλος, Καλαμαράς Δημ.(70΄Κουτρουμάνης) Σταύρακας (75΄ Γκεράρντ)

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 16ης Αγωνιστικής
Α. Καστρίτσι – Δόξα Ελαιώνα 3-0
3΄ Χαϊράνι, 19΄ Καρδάρας, 76΄ Μπόμπολας

Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας – Κεραυνός 2016 7-0
20΄, 79΄ Καλέλλης, 24΄ Κυρίκος, 39΄, 70΄, 71΄ Κλουκίνας, 90΄ Αντρ. Μάρκου

Αυτόνομη – Φλόγα Ροδιάς 2-3
2΄ Λάϊος, 80΄ Τρίγκας / 63΄ Μπαντούνας, 76΄ Ανδρ. Λιακόπουλος, 78΄ Τζιαντομένικο

Ολυμπιακός Ζαρουχλεΐκων – Αστέρας Τέμενης 1-3
86΄ Αθανασόπουλος / 9΄, 14΄ Ιβάνοφ, 68΄ Παπαδιονυσίου

Αργυρά – Κεραυνός Σελιανιτίκων 4-0
4΄ Σιδέρης, 40΄ Φερτάκης, 48΄ Παπαλεξόπουλος, 90΄ Μαραθεύτης

Φλόγα Κάτω Καστριτσίου – Αετός Ρίου 1-5
82΄ Μιχαλόπουλος / 6΄ Μάρκου, 26΄, 51΄ Μπαλαλάς, 31΄ Γραμματσούλιας, 74΄ Θεοχάρης
  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.