HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Παγκαλαβρυτινή Ένωση τα... έψαλε στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ (ΦΩΤΟ)

Μετά από πρόσκληση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας προς την Παγκαλαβρυτινή Ένωση, χθες, παραμονή της πρωτοχρονιάς 2019, ο υπεύθ...

Μετά από πρόσκληση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας προς την Παγκαλαβρυτινή Ένωση, χθες, παραμονή της πρωτοχρονιάς 2019, ο υπεύθυνος πολιτιστικών θεμάτων και ανάπτυξης των παραδοσιακών χορών της Π.Ε. Κ. Σωκράτης Μούσιος με χορευτικό τμήμα από καλαβρυτινούς νέους και νέες, συνοδεία παραδοσιακή ορχήστρας υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Δαλιάνη, τα... έψαλλαν στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο, παρουσία της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Κατερίνας Παπακώστα, και επιτελείου στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.
Ο κ. Ανδρικόπουλος, εμφανώς ευχαριστημένος, αφού είναι Αχαιός, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και ευχαρίστησε όλη την ομάδα της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης για την λεβεντιά τους και καλαβρυτινό σθένος. Τέλος η υφ. κ. Παπακώστα, και ο Αργηγός ΕΛΑΣ κ, Ανδρικόπουλος, εκφράζοντας τη τις θερμές τους ευχαριστήριες, προσέφεραν, αναμνηστικά δώρα και γλυκά σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.