HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ: Με ιδιαίτερη λαμπρότητα η εορτή του Αγίου Αθανασίου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σε μια πολύ εγκάρδια και ζεστή περιρρέουσα ατμόσφαιρα οι Καμενιάνοι εόρτασαν τον πολιούχο τους Άγιο Αθανάσιο....

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και σε μια πολύ εγκάρδια και ζεστή περιρρέουσα ατμόσφαιρα οι Καμενιάνοι εόρτασαν τον πολιούχο τους Άγιο Αθανάσιο. Παράλληλα, όπως έχει θεσπιστεί, ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών έκοψε την πίτα για τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες! Την Θεία λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος του χωριού π. Νικόλαος Σωτηρόπουλος, ο οποίος ευλόγησε και την πίτα στην οποία αναδείχθηκε και τυχερός κερδίζοντας το φλουρί. Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους: Ο αντιδήμαρχος Καλαβρύτων Δημήτριος Χουλιάρας, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο, του οποίου μετέφερε και τον θερμό χαιρετισμό. Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καμενιάνων Σπύρος Λάμπος, η πρόεδρος του Δεσινού Διαμάντω Αθανασοπούλου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας  Λεχουρίου Γεώργιος Βασιλόπουλος και πολλοί επισκέπτες.  Παρευρέθη ακόμη ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την ΑΝΑΣΑ. Καμενιανίτης Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος. Χρόνια πολλά σε όλους και στους απανταχού Καμενιανίτες-Δροβολοβίτες και Δεσινιώτες!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.