HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΛΕΙΤΩΡ

Με την παρουσία των περισσότερων φορέων εκπροσώπων των συλλόγων της περιοχής της Κλειτορίας οργανώθηκε χθες από τον πρόεδρο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ...

Με την παρουσία των περισσότερων φορέων εκπροσώπων των συλλόγων της περιοχής της Κλειτορίας οργανώθηκε χθες από τον πρόεδρο της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΛΕΙΤΩΡ κ Σωκράτη Μούσιο, η κοπή της πίτας του συλλόγου για πρώτη φορά στην Αθήνα. Παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Λυκουριωτών, μέλος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης και πρόεδρος της ομοσπονδίας κ Σωκράτης Μούσιος, ο πρόεδρος του συλλόγου Δρυμωτών κ. Θανάσης Χριστοδουλόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου Παγκρατιωτών κ. Σπύρος Κατσουλιέρης,  ο πρόεδρος του συλλόγου της Αγίου Νικολάου κ. Γκίκας, ο πρόεδρος των Αρμπουναίων κ. Θανάσης Νασιόπουλος, ο πρόεδρος του συλλόγου των Κρυνοφυτικών κ. Κώστας Κατσιάρης, ο πρόεδρος των Τουρλαδαίων πατήρ Σπυρίδων Καζάνης ο οποίος ευλόγησε και την πίττα της χρονιάς και το μέλος του συμβουλίου κ. Κοκκότης, ο πρόεδρος των Πλανητεριωτών κ. Δημήτρης Μηλιτσόπουλος, ο Πρόεδρος Καρνεσίου κ. Σπήλιος Μπαλαφούτας, ο τ. Πρόεδρος Κλειτορίων Αττικής και μέλος της Π.Ε. κ. Τάκης Μπαλφούσιας και πολλοί συμπατριώτες και μέλη των συλλόγων. Το παρών στη συνάντηση έδωσε ο πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως κ. Δημήτριος Βαρβιτσιώτης και η Γενική Γραμματέας κυρία Αρετή Πραγία.
Στο κέντρο Λάζαρος του Παλαιού Φαλήρου με ζωντανή μουσική και μία υπέροχη βραδιά ευχαριστημένοι όλοι απεχώρησαν δίνοντας υπόσχεση για μεγαλύτερη και καλύτερη οργάνωση την επόμενη χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.