HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος έκοψε την βασιλόπιτά του (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού, έκοψε την βασιλόπιτά του, στη κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου. Την βασιλό...

Μέσα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού, έκοψε την βασιλόπιτά του, στη κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου. Την βασιλόπιτα, ευλόγησε ο εφημέριος του Σκεπαστού, π. Χρήστος Μπίρμπας ο οποίος ευχήθηκε στον δραστήριο Σύλλογο, στην διοίκησή του και σε όλα τα μέλη να συνεχίσουν την πολυεπίπεδη πολιτιστική δραστηριότητά τους. 
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, ο οποίος, για άλλη μια φορά εξήρε τις δράσεις του Συλλόγου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Μούσκας, ο βοηθός Δημάρχου κ. Μαγκαφάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Ευτυχία Παπαναγιώτου, Ευθύμιος Φλογεράς, Παναγιώτης Λιακόπουλος, Ανδρέας Ζυγούρας, Λεωνίδας Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Σκεπαστού κ. Αντώνης Ντόκος συνοδευόμενος από μέλη της Διοίκησης, το μέλος της διοίκησης της Α,Ε,Καλαβρύτων κ. Παναγόπουλος, ο εκδότης της εφημερίδας "Ωρα των Καλαβρύτων" κ. Κυριαζής και πολλοί άλλοι. 
Η όμορφη βραδιά έκλεισε με δημοτικά τραγούδια και χορό που συμμετείχαν όλοι, αλλά αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις ο νέος εφημέριος του χωριού με τον λεβέντικο τσάμικο που χόρεψε και καταχειροκροτήθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.