HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλαβρυτινές παρουσίες στην εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στην Πάτρα

Με ευχές για μία καλή χρονιά πραγματοποιήθηκε στο “Σουρωτήρι” η εκδήλωση της κοπής της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλα...

Με ευχές για μία καλή χρονιά πραγματοποιήθηκε στο “Σουρωτήρι” η εκδήλωση της κοπής της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής για το 2019.
Στη εκδήλωση ήταν πολλά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και έγινε μέσα σε ένα χαρούμενο κλίμα με τους παρευρισκόμενους να δείχνουν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για το νέο έτος, χαρακτηρίζοντας το ως μία χρονιά πολιτικών αλλαγών.
Μεταξύ άλλων εκεί ήταν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, ο τ. Βουλευτής και Νομάρχης κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο τ. νομάρχης Στάθης Αθανασόπουλος Σερέτης, ο πρώην  δήμαρχος Ανδρέας Καράβολας και πολλοί ακόμα.   Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο  Γραμματέας της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.