Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το απόλυτο ντέρμπι κορυφής σήμερα στα Καλάβρυτα

Στο απόλυτο ντέρμπι κορυφής τα Καλάβρυτα υποδέχονται σήμερα το απόγευμα στις 5:00 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων . τον Αετό Ρίου, ...

Στο απόλυτο ντέρμπι κορυφής τα Καλάβρυτα υποδέχονται σήμερα το απόγευμα στις 5:00 μ.μ. στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων. τον Αετό Ρίου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής για τον Γ΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.
Τα Καλάβρυτα είναι πανέτοιμα για να υποδεχτούν την ομάδα του Ρίου, που έρχεται στα Καλάβρυτα με αρκετούς φιλάθλους.
Ο Κωστής Βλάχος δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Γιώργο Αναγνωστόπουλο, Δημήτρη Καλαμαρά και Γιάννη Λέση, ενώ επανέρχονατι οι Κουτρουμάνης, Ασπρούκος, Παπαχριστόπουλος.

Η 18αδα των Καλαβρύτων αποτελείτε από τους:
Ασπρούκο, Γιαννόπουλο, Diouf, Γκεράρντ, Κουτρουμάνη, Μενύχτα, Ντάλλα, Παπαγεωργίου, Παπαβραμόπουλο, Παπαδόπουλο, Παπαδημητρόπουλο, Παναγιωτόπουλο, Παπαχριστόπουλο, Σταματόπουλο, Σταύρακα, Τζόβολο, Τσαβαλά και Φάκο

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης είναι ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Θεοφανόπουλο και Ανδρέα Ηλιόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.