HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο "δικός" μας άνθρωπος, ο μοναδικός που ακούει ακόμα και η Μέρκελ...

Τον ακούνε όλοι οι Πρωθυπουργοί, Πρόεδροι, Βασιλείς, επίσημοι, ειναι το Α και το Ω σε κάθε εκδήλωση και τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς ...

Τον ακούνε όλοι οι Πρωθυπουργοί, Πρόεδροι, Βασιλείς, επίσημοι, ειναι το Α και το Ω σε κάθε εκδήλωση και τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς αυτόν. Ο λόγος για συμπατριώτη μας με καταγωγή Καλάβρυτα και Αίγιο, Ανδρέα Σκαρτσίλα.  
Ο Ανδρέας Σκαρτσίλας, ο οποίος έχει πολυετή εμπειρία σε θέματα εθιμοτυπίας στην Περιφέρεια Αττικής, γνωρίζει όσο κανένας άλλος το πρωτόκολλο και πραγματικά δεν υπάρχει αντικαταστάτης του...
Ο αγαπητός σε όλους Ανδρέας, έχει βοηθήσει τα μέγιστα όλους τους Καλαβρυτινούς Συλλόγους και πάντα είναι αρωγός σε κάθε εκδήλωση.   

Ο ίδιος μας λέει: Η απόδοση των συγκεκριμένων τιμών κρίνεται ανά περίπτωση και
παραπέμπει για τον τύπο υποδοχής που ακολουθείται από τις ένοπλες δυνάμεις στο προεδρικό διάταγμα 84/2009. Στο άρθρο 28 του διατάγματος καθορίζεται, μεταξύ άλλων, ότι στην υποδοχή αρχηγού κράτους αποδίδονται τιμές από λόχο τεσσάρων διμοιριών με σημαία και τμήμα μουσικής. Υπάρχει ακόμη και διάκριση σε μεγάλη και μικρή υποδοχή. Είναι τόσο λεπτομερής η περιγραφή της διαδικασίας, που αναφέρεται ακόμη και η απόσταση που πρέπει να τηρούν τα δίκυκλα της αστυνομίας από το όχημα του τιμώμενου προσώπου κατά τη συνοδεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.