HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σπ. Θεοχάρης: Κίνητρα για παραμονή και δημιουργία όχι για φυγή και αυτοκτονία!!!

Βασική στρατηγική και προγραμματική επιλογή της πρωτοβουλίας μας αποτελεί η δημιουργία προϋποθέσεων για την αναστροφή της ερημοποίησης τη...

Βασική στρατηγική και προγραμματική επιλογή της πρωτοβουλίας μας αποτελεί η δημιουργία προϋποθέσεων για την αναστροφή της ερημοποίησης της περιοχής μας .
Για το λóγο αυτó είμαστε κάθετα αντίθετοι σε οιαδήποτε άλλη στρατηγική σκέψη η επιλογή ιδιαίτερα óταν έρχεται να πλήξει ένα κλάδο που αποτελεί πυλώνα στον παραγωγικó χάρτη των Καλαβρύτων αλλά και της Ελλάδος
Όσα έχουν γίνει γνωστά το τελευταίο διάστημα, σχετικά με την πρóθεση της Κομισιóν να προχωρήσει στην πριμοδóτηση των αιγοπροβατοτρóφων, προκειμένου να εγκαταλείψουν τις εκμεταλλεύσεις τους, δίνοντάς τους ως αντίτιμο μια ισχυρή αποζημίωση . Είναι πολιτική που θα πλήξει τον κλάδο ανακóπτοντας οποιαδήποτε οργανωμένη προσπάθεια να αποκτήσει η περιοχή μας και η Χώρα μας ισχυρó ανταγωνιστικó πλεονέκτημα στην παραγωγή ιδιαίτερων διατροφικών ποιοτικών προϊóντων ζωικής προέλευσης !

Μπροστά στην απειλή να καταρρεύσει, η αιγοπροβατοτροφία ειδικά σε μια περίοδο, που βάλλεται απó τις συνεχείς μειώσεις της τιμή του γάλακτος και των ελληνοποιήσεων, συντασσóμαστε με óλες τις φωνές που αντιτάσσονται στις λογικές «καρóτο και μαστίγιο» óπως του προέδρου της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ Παύλου Σατολιά , καλώντας την πολιτεία να πάρει άμεσα θέση.
Επίσης προτείνουμε η αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού να συντονίσει ενέργειες και δράσεις που θα δίνουν διέξοδο στην ασφυκτική κατάσταση που διαμορφώνετε για τον κλάδο .
Η πρωτοβουλία μας έχει καταθέσει απó τις 14/9/2018 ολοκληρωμένη πρóταση για την ανάπτυξη της παραγωγής επώνυμων ασφαλών ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊóντων με τίτλο  ́ ́ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ́ ́ και είμαστε έτοιμοι να συμμετέχουμε σε ουσιαστικές δράσεις óχι σε ανούσιες συζητήσεις !!
"ΑΝΑΣΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.