HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος της περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας

Ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος της περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας προγραμματίζει για την Κυριακή 27 Ιανουαρίο...

Ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος της περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας προγραμματίζει για την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την περίοδο 2019-2021, μέσα στα πλαίσια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα ξεκινήσει στις 5:30 μμ. ακριβώς, στο κτήμα ‘’Διαμαντή’’ θέση Κουρλαμπά Ερυμάνθου.
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης: 1) Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός, 2) Τιμητική Διάκριση, 3) Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου 13μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3μελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Καλούνται τα τακτικά μέλη του Συλλόγου, που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα, να καταθέσουν τις αιτήσεις των ή ηλεκτρονικά στο email: ygeia_perib_chala@yahoo.com του Συλλόγου ή στο fax 2610 271500 ή ιδιοχείρως στα μέλη του ΔΣ ακόμα και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.
Στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα αρχίσει στις 6:30 μμ ακριβώς. Επίσης θα κόψουν την ίδια ώρα την πίτα τους οι συνεργαζόμενοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι της γιορτής τσίπουρου.
Στην τελετή της κοπής της πίτας θα συμμετάσχουν οι χορωδίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπεγουλακίου και το ’’ Φωνητικό Σύνολο Έκφραση ‘’ του ομώνυμου Πολιτιστικού Συλλόγου Εγλυκάδος.

Προσκαλούνται οι φορείς της τοπικής Εκκλησίας, της τοπικής Αυτοδιοίκησης, των τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων, οι εκπρόσωποι των Υπηρεσιών καθώς και τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου, να παρευρεθούν και να τιμήσουν την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.