Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκδήλωση της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα (ΦΩΤΟ)

Με ικανοποιητική Παρουσία Καλαβρυτινών, λογοτεχνών μελών της ΕΕΛ και κοινού, έγινε χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων της ένωσης Ελλήνων Λογοτε...

Με ικανοποιητική Παρουσία Καλαβρυτινών, λογοτεχνών μελών της ΕΕΛ και κοινού, έγινε χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων της ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών εκδήλωση για απότιση φόρου Μνήμης στα Θύματα της 13-12-43 των Καλαβρύτων.
Την εκδήλωση διοργάνωσε η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ και χαιρετισμούς απηυθύναν ο κ. Κώστας Καρούσος, Πρόεδρος της Ε.Ε.Λ., ο κ. Γιώργος Λαζουράς, Δήμαρχος Καλαβρύτων, ο κ. Σωτήρης Τσενές, Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας και ο κ. Δημήτρης Βαρβιτσιώτης, Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης.
Ομιλητές ήταν ο κ. Αναστάσιος Ντάνος, Πανεπιστημιακός, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Λ., η Καλαβρυτινή κ. Μαρία Βαϊνά, Φιλόλογος, τ. Καθηγήτρια ΑΣΠΑΙΤΕ και η κ. Λέτα Κουτσοχέρα, Πρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος Γιάννη και Λένας Κουτσοχέρα, Μέλος της ΕΕΛ, Λογοτέχνης, Εικαστικός. 
Απαγγελίες έκαναν η κ. Μάρθα Παπαδοπούλου, Ηθοποιός, ποιήτρια, μέλος της Ε.Ε.Λ. και ο κ. Βασίλης Τσακίρογλου, Ποιητής, μέλος της Ε.Ε.Λ.
Την εκδήλωση προλόγισε  ο Ποιητής Θανάσης Φροντιστής,  Μέλος της ΕΕΛ, συγγραφέας της Τραγωδίας « Η Κόρη των Καλαβρύτων» ενώ  η μουσική επένδυση είχε Αποσπάσματα από το Ορατόριο του Φίλιππου Οικονόμου «Αίμα και Μύρο Νεομαρτύρων Καλαβρυτινών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.