HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το... στρώνει από κόσμο - Καθαροί δρόμοι σε εκπληκτικά τοπία (ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ)

Με ανοιχτούς όλους τους οδικούς άξονες μετά το διήμερο του χιονιά, στα Καλάβρυτα οι εικόνες που χαρίζει το λευκό φόντο είναι εκπληκτικέ...

Με ανοιχτούς όλους τους οδικούς άξονες μετά το διήμερο του χιονιά, στα Καλάβρυτα οι εικόνες που χαρίζει το λευκό φόντο είναι εκπληκτικές. 
Οι δρόμοι στους κεντρικούς οδικούς άξονες είναι πεντακάθαροι με εξαιρετική δουλειά από τα συνεργεία εκχιονισμού Δήμου και Περιφέρειας και πολλοί επισκέπτες καταφθάνουν στα Καλάβρυτα για να απολαύσουν εκπληκτικές εικόνες, χιονοδρομία και φυσικά... γαστρονομία.

Τα εκχιονιστικά και μηχανήματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μαζί με τα μηχανήματα του Δήμου Καλαβρύτων και εκχιονιστικά του Χιονοδρομικού Κέντρου, έδωσαν τη μάχη συντονισμένα για να κρατηθούν ανοικτοί οι δρόμοι και το ίδιο θα συνεχίσουν να κάνουν και σήμερα Παρασκευή. Σε όλους τους δρόμους στο Εθνικό Οδικό δίκτυο, α) από Πούντα προς Καλάβρυτα, β) από Πάτρα προς Χαλανδρίτσα – Καλάβρυτα, γ) από Αίγιο προς Φτέρη – Καλάβρυτα και δ) από Κλειτορία προς Καλάβρυτα, μέσω Πριολίθου, η κυκλοφορία διεξάγεται από χθες το πρωί υποχρεωτικά με αλυσίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.