HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων - Τα θέματα

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την 1η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2019 η...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα την 1η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα: 14.30, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Περί υποχρεωτικής αναμόρφωσης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος του δήμου, οικον. έτους 2019.
2. Περί της εορτής του Αγίου Αλεξίου, Πολιούχου της πόλεως των Καλαβρύτων, στις 17 Μαρτίου 2019.

3. Περί των εορταστικών εκδηλώσεων για: α) τα προεπαναστατικά γεγονότα στην Τ.Κ. Λιβαρτζίου την … Μαρτίου 2019, β) τα προεπαναστατικά γεγονότα της Φροξυλιάς & Χελωνοσπηλιάς στις Τ.Κ. Τουρλάδας και Λυκούριας την … Μαρτίου 2019, γ) την επέτειο απελευθέρωσης των Καλαβρύτων την 21η Μαρτίου 2019, δ) τα αποκαλυπτήρια του μνημείου στο Δροβολοβό Τ.Κ. Καμενιάνων την 23η Μαρτίου 2019 και ε) την Εθνική Παλιγγενεσία την 25η Μαρτίου 2019, στην Αγία Λαύρα.

4. Περί υποβολής πρότασης του Δήμου Καλαβρύτων για ένταξη των έργων: α) «Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου της Κλειτορίας, (προϋπολογισμού 349.742,00 € με ΦΠΑ) και β) «Προμήθεια προκατασκευασμένων αποδυτηρίων γηπέδου Σκεπαστού» (προϋπολογισμού 170.000,00 € με ΦΠΑ)», στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ IΙ στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΙV «Κατασκευή, Επισκευή και Συντήρηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων των Δήμων».

5. Περί υποβολής πρότασης του Δήμου Καλαβρύτων, για ένταξη του έργου: «Προμήθεια – εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία εξοπλισμού απομακρυσμένης ανάγνωσης μετρήσεων σε επιλεγμένες θέσεις του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Καλαβρύτων (προϋπολογισμού: 1.950.000,00 € χωρίς ΦΠΑ) », στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I στα πλαίσια της Πρόσκλησης Ι «Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση».

6. Περί υποβολής πρότασης του Δήμου Καλαβρύτων για ένταξη του έργου: «Αποπεράτωση Νέου Δημαρχείου Καλαβρύτων», στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I στα πλαίσια της Πρόσκλησης V «Ανέγερση και Επαναχρήση Δημοτικών Κτιρίων». ΟΜΑΔΑ Β.

7. Περί υποβολής πρότασης του Δήμου Καλαβρύτων για ένταξη του έργου: «Αγροτική Οδοποιία Πετσάκοι - Μπόσι», στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I στα πλαίσια της Πρόσκλησης ΙV «Βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις».

8. Περί υποβολής πρότασης του Δήμου Καλαβρύτων για ένταξη του έργου: «Επισκευές και Διαρρυθμίσεις Τουριστικού Περιπτέρου επί της Πλατείας Ζαϊμέων Τ.Κ. Καλαβρύτων», στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I στα πλαίσια της Πρόσκλησης V «Ανέγερση και Επαναχρήση Δημοτικών Κτιρίων». ΟΜΑΔΑ Α2.

9. Περί υποβολής πρότασης του Δήμου Καλαβρύτων για την ένταξη των έργων: α) «Αποχέτευση και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων Τ.Κ. Δάφνης» (προϋπολογισμού 570.400,00 € με ΦΠΑ) και β) «Εσωτερικό Δίκτυο Αποχέτευσης Τ.Κ. Σκεπαστού και αγωγός λυμάτων προς Βιολογικό Καθαρισμό Καλαβρύτων» στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ (ΑΔΑ: 7ΔΥΡ465ΧΘ&-ΔΨΕ) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, στον άξονα προτεραιότητας «Βελτίωση των βασικών περιβαλλοντικών υποδομών και ιδίως αυτών της επεξεργασίας λυμάτων» με τίτλο «Ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων για την προστασία της δημόσιας υγείας και τη βελτίωση της ποιότητας των υπογείων, επιφανειακών υδάτων και των ακτών κολύμβησης».

10. Περί υποβολής πρότασης του Δήμου Καλαβρύτων για την ένταξη του έργου: «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων για τη δημιουργία ή την αναβάθμιση στάσεων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου μας» στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ στα πλαίσια της υπ’ αριθμ. πρωτ. 4721/23-1-2019 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ V με τίτλο «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων για τη δημιουργία ή αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας».

11. Περί υποβολής πρότασης του Δήμου Καλαβρύτων, για την ένταξη του έργου: «Αντικατάσταση του εξωτερικού υδραγωγείου, άνω των 40 ετών, της Τ.Κ. Καλαβρύτων και παρεμβάσεις στο εσωτερικό δίκτυο διανομής στο πολεοδομικό συγκρότημα» στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, στα πλαίσια της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ VII(αριθ. πρωτ. 4295/22-1-2019) με τίτλο «Εμβληματικά έργα ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας, ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση».

12. Περί υποβολής πρότασης του Δήμου Καλαβρύτων, για την ένταξη του έργου: «Οριοθέτηση και διευθέτηση του Βουραϊκού Ποταμού, από τη θέση ΄Αγιος Γεώργιος Σκεπαστού έως τη θέση Αυλές Καλαβρύτων» στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι, στα πλαίσια της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ VI (αριθ. πρωτ. 64834/15-11-2018) με τίτλο «΄Εργα αντιπλημμυρικής προστασίας».

13. Περί υποβολής πρότασης του Δήμου Καλαβρύτων για ένταξη του έργου: «Επισκευή ιστορικού διατηρητέου Μνημείου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Λουσών», στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ I στα πλαίσια της Πρόσκλησης V «Ανέγερση και Επαναχρήση Δημοτικών Κτιρίων». ΟΜΑΔΑ Α2.

14. Περί τροποποίησης της υπ’ αριθμόν 50/2018 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων «Περί αποδοχής του ανώτατου ορίου χρηματοδότησης ποσού 285.000,00 ευρώ, με το οποίο χρηματοδοτείται ο Δήμος Καλαβρύτων, με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 5132/23- 2-2018 απόφαση - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ I του Υπουργού Εσωτερικών για την υποβολή αιτήσεων - προτάσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II» για την προμήθεια μηχανημάτων έργου ή / και συνοδευτικού εξοπλισμού, για την ενδυνάμωση των τεχνικών υποδομών του Δήμου μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων μας και περιγραφή του τύπου αυτών».

15. Περί διαγραφής αναδρομικώς βεβαιωθέντων τελών κοιμητηρίου, στους αιτούντες αυτής κατοίκους της Τ.Κ. Τουρλάδας, της Δ.Ε. Κλειτορίας, σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 255/27-10-2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

16. Περί της με Αρ. πρωτ. 5515/Β9/Φ2/12/15-01-2019 Απόφασης του Υπουργού Παιδείας, ΄Ερευνας και Θρησκευμάτων για τον καθορισμό προκαταβολής ΠΔΕ έτους 2019 στο ΝΠΔΔ του Δήμου Καλαβρύτων, την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Καλαβρύτων, του έργου του Π.Δ.Ε. με κωδικό 2018ΣΕ04700021 της ΣΑΕ 047 για την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Δράση Εξοπλισμού των Δημοτικών σχολείων ενταγμένων στο σύστημα Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Φορέα χρηματοδότησης το ΥΠΠΕΘ (3.000,00 € για το Δημοτικό Σχολείο Κλειτορίας κωδ. ΥΠΠΕΘ 9060093 και 3.000,00 € για το Δημοτικό Σχολείο Δάφνης κωδ. ΥΠΠΕΘ 9060068 προϋπολογισμός Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. Δήμου Καλαβρύτων Σύνολο 6.000 €).

17. Περί διαπλατύνσεως δρόμου εντός του οικισμού Λομποκά στην Τ.Κ. Μικρού Ποντιά Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.

18. Περί έγκρισης Γνώμης της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου για παράταση προθεσμίας μέχρι 28-06-2019 για την περαίωση του έργου: «Περισυλλογή βρόχινων νερών και διαμόρφωση δρόμου στον οικισμό [΄Αγιος Κωνσταντίνος]».

19. Περί ορισμού εκπροσώπου του Δήμου για τη συμμετοχή του στην Επιτροπή Παραλαβής του έργου: «ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ», εργολαβία «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ», Ανάδοχος «Κ/Ξ ΤΕΜΕΚ Α.Τ.Ε. –ΕΡΜΩΝ Α.Ε.» στα πλαίσια της προσωρινής παραλαβής του (σχετικό το υπ’ αριθμ. 22093/340/22-1-2019 έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών ΄Εργων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας).

20. Περί της από 20-11-2018 αίτησης του κ. Χρήστου Σχοινά σχετικά με αποκατάσταση των επεμβάσεων επί του κοινοτικού αρδευτικού αύλακα στη θέση «Σχοινέικος Μύλος» της Τ.Κ. Κερτέζης Δ.Ε. Καλαβρύτων.

21. Περί του από 11-10-2018 εγγράφου αιτήματος του Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» με θέμα την παραχώρηση του κτιρίου του πρώην Δημοτικού Σχολείου – Κοινοτικού Γραφείου Καμενιάνων στον Σύνδεσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.