HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Μόνο θυμηδία προκαλεί η προεκλογική... αφύπνιση για τα σχολεία Κλειτορίας

Μετά την δήλωση της Βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου για τον επαναχαρακτηρισμό των σχολείων της Κλειτορίας ως δυσπρόσιτα, η...

Μετά την δήλωση της Βουλευτή Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου για τον επαναχαρακτηρισμό των σχολείων της Κλειτορίας ως δυσπρόσιτα, η ΔΗΜ.ΤΟ Καλαβρύτων ανακοίνωσε τα εξής:

Αναριωτόμαστε:
1.Με ποια  κριτήρια αρχικά το Υπουργείο Παιδείας είχε προβεί στην απόφαση  αναμοριοδότησης και αποχαρακτηρισμού των σχολείων της Κλειτορίας;
2.Γιατί έπρεπε να περάσουν σχεδόν πέντε μήνες για να προβεί το Υπουργείο σε αλλαγή μιας λανθασμένης απόφασης, που δημιούργησε λειτουργικά προβλήματα σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς;
3.Γιατί μέχρι σήμερα παραμένουν αναπάντητες οι αλλεπάλληλες ερωτήσεις του Βουλευτή Αχαΐας ΝΔ, Ανδρέα Κατσανιώτη, στις οποίες τόνιζε την προφανή αδικία σε σχέση με όμορα σχολεία, αλλά και άλλες ορεινές περιοχές, ζητώντας να υπάρξει τροποποιητική απόφαση για το χαρακτηρισμό τους εκ νέου ως δυσπρόσιτων.
Η απάντηση είναι μία.
Μόνο θυμηδία προκαλεί η προεκλογική……αφύπνιση του Υπουργείου Παιδείας….δια στόματος της Βουλευτή Αχαΐας κ. Σίας Αναγνωστοπούλου.
Έχουμε μία Κυβέρνηση που μόλις λίγο πριν τις κάλπες παριστάνει τον ευεργέτη αυτών που κορόιδευε επί πέντε μήνες τώρα, υποβαθμίζοντας ουσιαστικά την δημόσια εκπαίδευση για τους μαθητές των απομακρυσμένων και ορεινών περιοχών, οι οποίοι στερούνται άλλων επιλογών και διεξόδων.
Κατά τα άλλα κόπτεται και ΄΄μεριμνά΄΄ για τη διατήρηση των δημοσίων θεσμών σε αυτές τις περιοχές, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η κ. Αναγνωστοπούλου.
Ωστόσο οι πολίτες των ορεινών περιοχών ξέρουν πολύ καλά τον καταστροφικό ρόλο που διαδραμάτισε η απερχόμενη Κυβέρνηση στην περαιτέρω ερήμωση της υπαίθρου.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η όψιμη ευαισθησία της Κυβέρνησης για τις περιοχές αυτές, δε θα αλλάξει την καταδικαστική ετυμηγορία του λαού στις κάλπες.
Για τη ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.