HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πήρε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής η Α.Ε.Καλαβρύτων - Πρώτοι και καλύτεροι

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα A.E.Καλαβρύτων και Αετού Ρίου με επικράτηση των Καλαβρύτων με ...

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι μεταξύ των πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα A.E.Καλαβρύτων και Αετού Ρίου με επικράτηση των Καλαβρύτων με 2-1
Πάθος, ένταση, δυνατές μονομαχίες, διαπληκτισμοί, κερκίδα και καλό ποδόσφαιρο, συνέθεσαν ένα εξαιρετικό ποδοσφαιρικό θέαμα με φόντο το ολόγιομο φεγγάρι του Καλαβρυτινού ουρανού.
Ο αγώνας
Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με τα Καλάβρυτα να παίζουν 3-5-2 και τους φιλοξενούμενους 4-5-1. 
Το πρώτο 20λεπτο πέρασε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις με δυνατές όμως μονομαχίες. Τα Καλάβρυτα παίζοντας με συμπαγή κέντρο και αλληλοκαλύψεις στην άμυνα, πήραν σιγά - σιγά την πρωτοβουλία του αγώνα και άρχισαν την πίεση διεμβολίζοντας τους αντιπάλους πότε από δεξιά και πότε από αριστερά. Στο 25 ένα δυνατό γυριστό σουτ του Γιαννόπουλου πέρασε λίγο άουτ. Στο 33΄ήρθε η πρώτη μεγάλη φάση με τον Γιαννόπουλο να ξεφεύγει αριστοτεχνικά και να βρίσκεται φάτσα με το τέρμα. Το πλασέ όμως απέκρουσε ο Καραλή με την μπάλα να πηγαίνει στον Ντιούφ, που με μονοκόμματο σουτ δεν μπόρεσε να παραβιάσει την ανυπεράσπιστη εστία. Στο 45΄, το Ρίο απείλησε για πρώτη φορά με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο τα Καλάβρυτα μπήκαν πιο δυνατά και στο 48΄μετά από ασίστ του Ντιουφ ο προωθημένος Φακος με ψυχραιμία εστιλε τη μπαλα στα δίχτυα κανοντας το 1-0. ΣΤτο 54 μετα απο εξαιρετική μεταβίβαση του Τζόβολου ο Γιαννόπουλος βρέθηκε τετ α τετ απέναντι στο τερματοφύλακα του Ρίου και δεν αστόχησε κάνοντας το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Τα Καλάβρυτα συνέχισαν να πιέζουν και κατεγραψαν 2-3 ακόμα καλές ευκαιρίες με Παναγιωτόπουλο, Ασπρούκο και Γιαννόπουλο. Στο τελευταίο 20΄λεπτο η φιλοξενούμενοι πίεσαν για να μειώσουν και να ξαναμπούν στο παιχνίδι και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 91΄με τον Σούλι.
Στο τέλος του παιχνιδιού σημειώθηκε μικροένταση ανάμεσα σε παίκτες με τους ψυχραιμότερους των διοικήσεων να δίνουν τέλος. 

Οι συνθέσεις
Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: (Κωστής Βλάχος) Παπαδημητρόπουλος, Τζόβολος (69΄Παπαχριστόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Παπαγεωργίου, Φάκος, Ντάλλας, Σταματόπουλος (62' Ασπρούκος), Παπαδόπουλος (77' Μενύχτας), Γιαννόπουλος (86΄Κουτρουμάνης), Σταύρακας, Ντιούφ

Αετός Ρίου: (Αμασιάδης) Καραλής, Ζακυνθινός, Παπαθανασόπουλος, Ιντζές, Μάρκου, Παρούντας (55΄Ζέρβας), Καρβούνης, Ζαφειρόπουλος (83' Θεοδωρακόπουλος), Μπαλαλάς, Λάγιος, Αποστολόπουλος (51΄Σούλι)

Παραλειπόμενα
Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη των Καλαβρύτων στην 15η στροφή του Πρωταθλήματος σε μια αναμέτρηση δυο πολύ δυνατών ομάδων που πρωταγωνιστούν στο φετινό πρωτάθλημα
Να σημειώσουμε οτι η σημερινή ήττα του Αετού ήταν η πρώτη μετά από 13 σερί αγωνιστικές.
Τραυματίας αποχώρησε από το γήπεδο ο Φάκος μετά από σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε και... πάτημα του αντιπάλου, όντας πεσμένος στο έδαφος.
Επιστροφή του Κουτρουμάνη μετά από αρκετές αγωνιστικές λόγω τραυματισμού και του Παπαχριστόπουλου λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων
Πρωτιά για την Α.Ε.Καλαβρύτων στο βαθμολογικό πίνακα, πρωτιά και για τον επιθετικό Μιχάλη Γιανόπουλο στο πίνακα τους σκόρερ που με το σημερινό τέρμα που πέτυχε έφτασε τα 11 και είναι στη πρώτη θέση.
Εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου σήμερα στην κερκίδα παρά το ψιλοβροχο.



       

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.