HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της Τετάρτης 30/1/19

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας ...

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και τρία ναρκωτικά δισκία.  

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή 
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε  σε μοτοσικλέτα που οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σουγιάς, συνολικού μήκους (16) εκατοστών, καθώς και μία μεταλλική ράβδος συνολικού μήκους (40) εκατοστών. 

Σύλληψη δύο ημεδαπών για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 38 και 23 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε οικία 62χρονου ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους καθώς έγιναν  αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη. 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. 

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 28χρονος αλλοδαπός, διότι σε σωματικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους (18) εκατοστών. 

Εξιχνίαση κλοπής  
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τεσσάρων ανηλίκων
Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας κλοπή, που διαπράχθηκε πριν από ένα μήνα περίπου στην Πάτρα και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος τεσσάρων  ανήλικων ημεδαπών αγοριών, ηλικίας 15, 14, 16 και 11 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί. 
Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες την 19-12-2018 αφαίρεσαν από αυτοκίνητο 66χρονου ημεδαπού, ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των δραστών για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.