Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δελτίο Καιρού Δευτέρα 28/1/19 - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές θα επικρατήσουν από το μεσημέρι στα δυτικά της χώρας και σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρ...

Νεφώσεις με τοπικές βροχές θα επικρατήσουν από το μεσημέρι στα δυτικά της χώρας και σποραδικές καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Βαθμιαία αύξηση των νεφώσεων με τοπικές βροχές θα επικρατήσουν από το απόγευμα στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και την Ανατολική Πελοπόννησο.
Παροδικές χιονοπτώσεις θα υπάρξουν στα βορειοδυτικά ορεινά. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, ενώ στα βόρεια θα υπάρχει κατά τόπους παγετός.
Όσο αφορά τον καιρό στην Αττική θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3-5 μποφόρ και τοπικά 6, η θερμοκρασία από 5-16 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 4-13 βαθμούς.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Δευ, 28 Ιαν
Συννεφιά. 6 oC / 0 oC με 12 km/h

Τρι, 29 Ιαν
Βροχή. 4 oC / 2 oC με 9 km/h

Τετ, 30 Ιαν
Βροχή ή χιονόνερο το πρωί, συννεφιά με ισχυρές βροχές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συννεφιά τη νύχτα. 4 oC / 0 oC με 11 km/h

Πεμ, 31 Ιαν
Ισχυρό χιονόνερο ή χιόνι το πρωί, βροχή ή χιονόνερο με πιθανή καταιγίδα για το υπόλοιπο της ημέρας. 2 oC / 0 oC με 16 km/h

Παρ, 1 Φεβ
Συννεφιά. 6 oC / -1 oC με 10 km/h

Σαβ, 2 Φεβ
Συννεφιά. 9 oC / 1 oC με 11 km/h

Κυρ, 3 Φεβ
Συννεφιά το πρωί, συννεφιά με ισχυρές βροχές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Βροχή τη νύχτα. 8 oC / 2 oC με 12 km/h

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.