HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο Δημάρχου Αιγιαλείας για την 26η Ιανουαρίου

Από το Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλο, δόθηκε στη δημοσιότητα η εξής δήλωση: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ προσωπικά...

Από το Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλο, δόθηκε στη δημοσιότητα η εξής δήλωση:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ προσωπικά όλους τους τοπικούς φορείς και τους συλλόγους που συμμετείχαν και συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις, στην άψογη διοργάνωση και επιτυχία των εκδηλώσεων της  επετείου της 26ης Ιανουαρίου 1821 για τη Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας, που φέτος εορτάστηκαν με περισσότερη  λαμπρότητα και εξωστρέφεια.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει και σε όλους τους συνδημότες μας που συμμετείχαν και αγκάλιασαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις δίνοντας έναν ιδιαίτερο όγκο και παλμό.
Το Αίγιο με το υψηλό επίπεδο αυτών των εκδηλώσεων, έδειξε ότι ξέρει να τιμά όχι μόνο την ιστορία του αλλά και να υπηρετεί  το δυναμικό παρόν του, αφήνοντας υποσχέσεις για μια πιο δυναμική συνέχεια, με σεβασμό πάντα απέναντι στην ιστορική αυτή επέτειο αλλά και στην αναπτυξιακή της προοπτική για την πόλη και τον τόπο μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.