HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της Κυριακής 20/01/2019

Σύλληψη ημεδαπού με ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση  Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ...

Σύλληψη ημεδαπού με ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση 
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι βάρος του εκκρεμούσαν : α) ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για ενδοοικογενειακή βία και απειλή και β) καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών, για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 24χρονος ημεδαπός, διότι λίγη ώρα πριν είχε μεταβεί σε πρατήριο υγρών καυσίμων και είχε αφαιρέσει μικρό χρηματικό ποσό. 

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία 24χρονου ημεδαπού, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη. 
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο δράστης την ίδια ημέρα, είχε αποπειραθεί να εισέλθει σε ακόμα μία οικία. 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών αγνώστων δραστών για απρόκλητη σωματική βλάβη, εξύβριση και κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ, στην Πάτρα, ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέγγισαν δύο ημεδαπούς άνδρες, ηλικίας 23 και 22 ετών, που κινούνταν πεζοί, κρατώντας διπλωμένη την Ελληνική Σημαία και χτυπώντας τους, την αφαίρεσαν και τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες, εξυβρίζοντας τους παράλληλα με διάφορες φράσεις.
Οι τραυματίες διεκομίσθηκαν με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γ.Ν. Πατρών, ενώ κατά το περιστατικό απώλεσαν δυο κινητά τηλέφωνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.