HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου η ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση από τη Βουλή ζητά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου α...

Την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση από τη Βουλή ζητά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση.
Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, το πρωί της Δευτέρας θα διεξαχθεί έκτακτη διάσκεψη προέδρων, ενώ αναμένεται την Τρίτη το απόγευμα να ξεκινήσει η συζήτηση και να ολοκληρωθεί μία ημέρα μετά. Ετσι, η ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου προς τον Νίκο Βούτση αν υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί μία μέρα επιπλέον για την διεξαγωγή της ψήφου εμπιστοσύνης, η απάντηση του Προέδρου της Βουλής είναι πως η κυβέρνηση έχει την δυνατότητα να ζητήσει παράταση μέχρι και τρεις μέρες. Ο Νίκος Βουτσης επέμεινε πάντως πως η καταληκτική ημερομηνία για την διεξαγωγή ψήφου εμπιστοσύνης θα είναι το βράδυ της Τετάρτη, καθώς είχε γίνει συζήτηση εφ΄όλης της ύλης για την Συμφωνία των Πρεσπών πριν λίγες μέρες.
Αναλυτικά η επιστολή του Αλέξη Τσίπρα στον Νίκο Βούτση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.