HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τσίπρας: Αν δεν έχω 151 βουλευτές θα πάω σε πρόωρες εκλογές

Την πρόθεσή του να προκηρύξει πρόωρες εκλογές σε περίπτωση που δεν διαθέτει την πλειοψηφία των 151 εδρών εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τ...

Την πρόθεσή του να προκηρύξει πρόωρες εκλογές σε περίπτωση που δεν διαθέτει την πλειοψηφία των 151 εδρών εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο OPEN.
Ο Αλέξης Τσίπρας επικαλέστηκε το Σύνταγμα, το οποίο προβλέπει πως μία κυβέρνηση μπορεί να συνεχίσει ως κυβέρνηση μειοψηφίας, ακόμα και αν δε διαθέτει την πλειοψηφία των 151 βουλευτών, ενώ αναφέρθηκε και στα παραδείγματα από άλλες χώρες της Ευρώπης, σημειώνοντας πως στην Ευρώπη υπάρχουν 12 κυβερνήσεις συνεργασίας.
Ωστόσο, επεσήμανε πως αν και σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα είχε συνταγματικό πρόβλημα, θα είχε πολιτικό πρόβλημα. «Σε μια τέτοια περίπτωση θα προχωρήσω εν ευθέτω χρόνο σε πρόωρες εκλογές, με χρονικό κριτήριο κρίσιμες πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει να υλοποιήσουμε», ανέφερε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.