HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι ULALUM ξεσήκωσαν τα Καλάβρυτα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Ξεσήκωσαν τα Καλάβρυτα, σήμερα το απόγευμα, οι ULALUM και καταχειροκροτήθηκαν από εκατοντάδες κόσμου που τους παρακολούθησε στην κεντρι...

Ξεσήκωσαν τα Καλάβρυτα, σήμερα το απόγευμα, οι ULALUM και καταχειροκροτήθηκαν από εκατοντάδες κόσμου που τους παρακολούθησε στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων.
Ήχος κίνηση και θεατρικά δρώμενα με rock διάθεση… έδωσαν ξεχωριστή νότα σε μια μοναδική παράσταση. 
Το γκρουπ αποτελείται από τρομπέτες, Άλτο σαξόφωνα, τενόρο σαξόφωνο τρομπόνι τούμπα και κρουστά και συμμετέχουν μουσικοί από Καλάβρυτα, Ακράτα και Αιγείρα, με μαέστρο τον Γιώργο Μπαμπαράκο. Στις παραστάσεις που δίνονται από την ομάδα κυριαρχεί η κίνηση και η θεατρική παρουσίαση του μουσικού δρώμενου.  
Τα μέλη της ομάδας που  συμμετείχαν στο φεστιβάλ είναι
Μπαμπαράκου Μυρτώ (Άλτο σαξ ) Στεφανοπούλου Φωτεινή (Άλτο σαξ) Σπανόπουλος Τιμολέων (Τενόρο σαξ) Ασημακόπουλος Σπύρος(τρομπόνι) Αργάνης Χάρης (Τούμπα) Ασημακόπουλος Χρήστος (Ντραμς), Πρόδρομος Βουρλιώτης (Τρομπέτα) και Θεόδωρος Μαντάς (Φιλικόρνο) Την κινησιολογία σχεδίασε και δίδαξε  χορογράφος Ρένια Αχιλλεοπουλου .Την επιμέλεια και τη διεύθυνση της ομάδας έχει ο Μπαμπαράκος Γιωργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.