HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΥΚΟΥΡΙΑ: Οι αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου,συνεδρίασε  το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Λυκούριας στις  1/12/18 και ωρα 21.30 στην αίθουσα Θανάση...

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου,συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Λυκούριας στις 1/12/18 και ωρα 21.30 στην αίθουσα Θανάση Σβίγγου,με απόντα τον τ.σ κ.Ιωάννη Ροδάκη.
 Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος ενημέρωση το τοπικό συμβούλιο για τα εξής θέματα:
 Με πρωτοβουλία του τοπικού συμβουλίου:
 1.Φυτεύτηκαν πλατάνια στις πηγές του Λάδωνα με την βοήθεια των: Χρήστου κ´ Θοδωρή Σμέρου, Νίκου Κολομόδη, Μιχάλη Καρατζά,Θανάση Σβίγγου κ´ Χρήστου Κοντογιάννη,τους οποίους θερμώς ευχαριστούμε.
 2.Επισκευάστηκε η ΔΕΣΗ ΒΙΓΓΟΥ για άρδευση του κάμπου,από τους κ.Γιώργο Πίστα κ´ Βαγγέλη Δαραβέλα,τους οποίους θερμώς ευχαριστούμε.
 Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν:
 1.Αίτηση Τάκη Μιχαηλίδη για τα δημοτικά τέλη(απόφαση 70/18) Η απάντηση εστάλη γραπτή στην Δ.Ε.Κλειτορίας.
 2.Κοιμητήριο(απόφαση 71/18)  Με πρωτοβουλια των τοπογράφων-πολιτικών μηχανικών του χωριού μας,κ.κ. Γεωργία Μιλτιάδη Στούρα κ´ Αναστασία Μιχάλη Σβίγγου,έγινε
τοπογραφική μελέτη του Κοιμητηρίου και παρεδόθη σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή στην Δ.Ε.Κλειτορίας.
 Από την μελέτη των τάφων του Κοιμητηρίου,υπαρχουν 40 αγνώστων στοιχείων(παλιοί συγχωριανοί μας,καθως δεν υπήρξε οικογενειακή συνέχεια) και μικρός αριθμός κενών θέσεων.
 Το τοπικό συμβούλιο και εν όψει των αναμενόμενων προβλημάτων στο μέλλον,αποφάσισε όπως προτείνει στο Δημοτικό συμβούλιο Καλαβρύτων,την δημιουργία οστεοφυλακίου για την φύλαξη των οστών των κεκοιμημένων συγχωριανών μας,με την ελπίδα ότι η πρόταση του τοπικού
συμβουλίου,δεν θα μείνει και αυτή χωρίς προβληματισμό από το Δημοτικό συμβούλιο Καλαβρύτων.
Το τοπικό συμβούλιο,μέχρι να λυθεί το πρόβλημα της στέγασής του απο το Δήμο Καλαβρύτων θα αναστείλει τις συνεδριάσεις,καθώς οι υπεύθυνοι του ιδρύματος,στερούν απο το χωριό μας το Κοινοτικο γραφείο,εξακολουθώντας να το κρατούν κλειδωμένο.
 Ο Πρόεδρος. Το μέλος
 Θανάσης Σβίγγος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.