HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Ενίσχυση εξοπλισμού στα Νοσοκομεία Καλαβρύτων και Αιγίου

Η Εκτελεστική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας,  που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, ενέκρινε την πρόταση έντα...

Η Εκτελεστική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, ενέκρινε την πρόταση ένταξης του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας, αποφάσισε επίσης να δρομολογηθεί άμεσα το έργο προμήθειας νέου ξενοδοχειακού, μηχανολογικού και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας (Αιγίου), προϋπολογισμού 177.820 ευρώ. 
Το έργο, σε ό,τι αφορά στο σκέλος του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, μεταξύ άλλων, προβλέπει την προμήθεια 60 νοσοκομειακών κρεβατιών, 10 ηλεκτροκίνητων κρεβατιών, 8 εξεταστικών κλινών, κομοδίνων, καρεκλών, νέων κουβερτών κ.α και θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας. Να σημειωθεί ότι προ μηνός είχε, επίσης, εγκριθεί απ’ την Περιφέρεια ποσό 123.000 ευρώ (ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός) για το Νοσοκομείο Ανατολικής Αχαΐας. 

Για τα Καλάβρυτα
Επίσης, με ποσό 79.430 ευρώ ενισχύεται ο ξενοδοχειακός και ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός και στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων, με την προμήθεια ηλεκτροκίνητων κρεβατιών, εξεταστικών κλινών, σεντονιών, κουβερτών, στρωμάτων, κλίβανου αποστείρωσης, πλυντηρίων και στεγνωτηρίων κ.α. 

«Κεντρική προτεραιότητα της Περιφέρειας είναι να συνδράμει στο έργο βελτίωσης των συνθηκών νοσηλείας των ασθενών σ’ όλα τα Νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδος», ανέφερε κατά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ο κ. Κατσιφάρας. Προσθέτοντας ότι «με την προμήθεια του νέου εξοπλισμού καλύπτουμε σημαντικές ανάγκες στο Νοσοκομείο Αίγιου και στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων και αναβαθμίζουμε το επίπεδο υπηρεσιών προς τους ασθενείς». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.