HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σύλληψη για λαθροθηρία στο Κούμανι

Το βράδυ της Τρίτης 20 Νοεμβρίου 2018, Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες του νομού Ηλείας , εκτελούσαν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα στην θέση ‘Κα...

Το βράδυ της Τρίτης 20 Νοεμβρίου 2018, Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες του νομού Ηλείας , εκτελούσαν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα στην θέση ‘Καλογερικά’ της Τ.Κ. Κούμανι, Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Περί ώρα 20.00 εντόπισαν και στη συνέχεια παρακολουθούσαν ύποπτο αγροτικό όχημα άνευ πινακίδων. Για το συγκεκριμένο όχημα, είχαν δεχτεί τις τελευταίες μέρες καταγγελίες ότι λαθροθήρευε. 
Κάποια στιγμή ο οδηγός του απομακρύνθηκε από το όχημα του και φώτιζε με προβολέα τα γύρω χωράφια για την εξεύρεση θηραμάτων. Στη συνέχεια ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο και οι θηροφύλακες με συντονισμένες ενέργειες τον ακινητοποίησαν για τον προβλεπόμενο έλεγχο. Διαπίστωσαν λοιπόν ότι επέβαινε σε αυτό μόνο ο οδηγός και ότι δίπλα του, στο κάθισμα του συνοδηγού, βρισκόταν μία καραμπίνα παραποιημένη και γεμάτη με πέντε (5) εξάμπιλα φυσίγγια κατάλληλα για θήρα αγριόχοιρου. 
Ο οδηγός παραδέχτηκε την πράξη της παράνομης θήρας και οι θηροφύλακες προέβησαν στην σύλληψή του και στην κατάσχεση των μέσων αυτής (όχημα, καραμπίνα, φυσίγγια, προβολέα).
Στη συνέχεια, στα πλαίσια του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στο Α/Τ Πύργου και υπεβλήθη στο Δασαρχείο Πύργου η σχετική μήνυση όπως προβλέπεται από τον Δασικό Κώδικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.