HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΣΙΠΡΑΣ: Τα Καλάβρυτα είναι η ζωντανή μνήμη της πατρίδας μας (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Τη χαρά του που βρίσκεται στα Καλάβρυτα, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, που σήμερα 3/12/18 βρέθηκε στα Καλάβρυ...

Τη χαρά του που βρίσκεται στα Καλάβρυτα, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, που σήμερα 3/12/18 βρέθηκε στα Καλάβρυτα. Ο κ. Τσίπρας έφτασε στη 1μμ με πρώτο σταθμό το Μνημείο του Ολοκαυτώματος στον λόφο του Καππή συνοδευόμενος από τον υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρο Αραχωβίτη και την υφυπουργό Ολυμπία Τελιγιορίδου. Εκεί τον υποδέχθηκαν ο Περιφερειάρχης κ. Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, οι Βουλευτές του Συριζα Αχαΐας, Αναγνωστοπούλου, Ριιζούλης και Σπαρτινός και πολλοί άλλοι. Εκεί κατέθεσε ένα μπουκέτο λουλούδια και δήλωσε: 
«Τα μαρτυρικά Καλάβρυτα, έζησαν μια φρίκη ανείπωτη. Μια φρίκη που έζησε η Ευρώπη και όχι μόνο, στο όνομα μιας απάνθρωπης ιδεολογίας», είπε χαρακτηριστικά.
«Τα Καλάβρυτα, το Δίστομο, η Κάνδανος και όλοι οι τόποι μαρτυρίου από το ναζισμό και το φασισμό, είναι η ζωντανή μνήμη της πατρίδας μας», είπε ο πρωθυπουργός.
«Είναι η διαρκής υπενθύμιση προς όλους τους Έλληνες, να σηκώσουν ανάστημα απέναντι σε αυτούς που εμφανίζονται από τα σκουπίδια της ιστορίας και θέλουν να σπείρουν ξανά το μίσος, τη διχόνοια και το ρατσισμό», επισήμανε και πρόσθεσε: «Γιατί η πατρίδα μας, έχει την τύχη η πλούσια ιστορία της να είναι πάντα ο καλύτερος οδηγός της για το μέλλον. Και αυτή η ιστορία δεν μπορεί ούτε να παραχαράσσεται, ούτε να ευτελίζεται ούτε να λησμονείται από κανένα».
Ακολούθησε η επίσκεψη στο εργοστάσιο παραγωγής του Συνεταιρισμού και μετά στα γραφεία του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων όπου και μίλησε στους συγκεντρωμένους αγροτοκτηνοτρόφους (πλήρης ενημέρωση σε νεα ανάρτηση)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.