HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκπαίδευση... Τσίπρα στο Συνεταιρισμό Καλαβρύτων

Στο εργοστάσιο του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπου ο Πρόεδρός του Παύλος Σατολιάς, ο Διευθύνων Σύμ...

Στο εργοστάσιο του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων βρέθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπου ο Πρόεδρός του Παύλος Σατολιάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος Θανάσης Παπαδόπουλος και στελέχη του Συνεταιρισμού το ξενάγησαν.
«Θα πήζω και γιαούρτι τώρα, αφού έμαθα να πήζω τυρί», είπε κάποια στιγμή χαμογελώντας ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει τις απορίες του. «Ετσι βγαίνει, κομματάκια; Αυτό τι είναι μυζήθρα ή φέτα;», ήταν ανάμεσα στις ερωτήσεις που απηύθυνε στους εργαζομένους.
Ο πρωθυπουργός δοκίμασε προϊόντα του Συνεταιρισμού και εκδήλωσε τον ενθουσιασμό του δηλώνοντας «Αυτά θα έπρεπε να τρώνε οι τουρίστες», αλλά τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό τον έδειξε και για κάτι που δεν αποτελούσε προϊόν του Συνεταιρισμού. Αφού ενημερώθηκε ότι όσοι εργαζόμενοι δεν έχουν σπίτι στα Καλάβρυτα τρώνε στην κουζίνα του Συνεταιρισμού, του είπαν πως το μενού για την ημέρα έχει κόκκινη φασολάδα. «Α, θα κάτσω κι εγώ!», απάντησε ο κ. Τσίπρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.