Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

➤Σχετικά με το θεσμό του οικογενειακού γιατρού και μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας, ενημερώνουμε ότι η πρόσβαση στο Νοσοκομ...

➤Σχετικά με το θεσμό του οικογενειακού γιατρού και μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας, ενημερώνουμε ότι η πρόσβαση στο Νοσοκομείο θα γίνεται όπως γινόταν μέχρι σήμερα και μετά την 01/01/2019. Επίσης ενημερώνουμε ότι γίνεται προσπάθεια να συμπεριληφθούν και οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Κ.Υ. Καλαβρύτων στο θεσμό του οικογενειακού γιατρού.
➤Με την ΓΠΒ3β/οικ. 99910/21-12-2018 απόφαση του Υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού εντάχθηκε στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων η προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο νοσοκομείο μας ύψους 200.000,00 ευρώ. Η προμήθεια αφορά τα παρακάτω είδη: Ψηφιακό Ακτινολογικό Μηχάνημα με Ψηφιακούς Ανιχνευτές π/υ 135.000,00 € και Καρδιολογικός εξοπλισμός (τεστ κόπωσης / holter ρυθμού /2 monitor παρακολούθησης /1 φορητό monitor με απινιδωτή /1 διφασικός απινιδωτής / 2καρδιογράφοι ) π/υ 65.000,00 €.
➤Με το ποσό 79.430,00 ευρώ ενισχύεται ο ξενοδοχειακός και ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός στο Νοσοκομείο μας , με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Κατά την συνεδρίασή της την Τρίτη 19/12/2018 υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα αποφάσισε τη χρηματοδότηση του Νοσοκομείου για την προμήθεια ηλεκτροκίνητων κρεβατιών, εξεταστικών κλινών, σεντονιών, κουβερτών, στρωμάτων, κλίβανου αποστείρωσης, πλυντηρίου, στεγνωτηρίου κ.α. 

Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος, με υγεία και προκοπή. 
Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια
ΙΩΑΝΝΑ ΣΦΥΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.