Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άνοιξε η εφαρμογή για την υποβολή αιτήσεων επιδόματος θέρμανσης.

Οι δικαιούχοι που θα υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα λάβουν το ποσό μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου ενώ όσοι καθυστερήσουν (κατάθεση...

Οι δικαιούχοι που θα υποβάλουν αίτηση μέχρι τις 15 Ιανουαρίου θα λάβουν το ποσό μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου ενώ όσοι καθυστερήσουν (κατάθεση από 16 Ιανουαρίου και μετά) θα δουν τα χρήματα να πιστώνονται στον λογαριασμό τους στα τέλη Ιουνίου.
Το φετινό ποσό της επιδότησης θα είναι αυξημένο σε σχέση με αυτό που δόθηκε πέρυσι. Συγκεκριμένα, από 0,125 ευρώ ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης που ήταν πέρυσι, το φετινό ποσό αυξάνεται στο 0,160 ευρώ ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης.
Επιπλέον, τα περιουσιακά κριτήρια για τους δικαιούχους αυξάνονται από 100.000 ευρώ σε 130.000 ευρώ για τους άγαμους και από 200.000 ευρώ σε 250.000 ευρώ για τους έγγαμους και τις μονογονεϊκές οικογένειες.
Από την υπηρεσία αυτή μπορείτε να επιλέξετε αν θα υποβάλετε Αίτηση ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης, ή αν θα δηλώσετε τα χιλιοστά των δαπανών θέρμανσης ανάμεσα στους ενοίκους μιας πολυκατοικίας.

Βήμα - Βήμα
  • Συμπληρώνω τον Αριθμό παροχής της Δ.Ε.Η.
  • Επιλέγω αν διαμένω σε μονοκατοικία ή πολυκατοικία
  • Επιλέγω αν είμαι ιδιοκτήτης ή ένοικος οπότε συμπληρώνω τον Α.Φ.Μ. του ιδιοκτήτη
  • Συμπληρώνω τον IBAN λογαριασμό στον οποίο θα πιστωθεί το επίδομα
  • Αποδέχομαι τους σχετικούς όρους
  • Επιλέγω υποβολή αίτησης
Δείτε εδώ την εφαρμογή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.